Головна Новини Спорт футбол Рейтинг найгірших гравців Євро-2024: чи є там українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг найгірших гравців Євро-2024: чи є там українці

Троє українців серед найгірших за підсумками групового етапу Євро-2024

28 червня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

У середу, 26 червня, завершився груповий етап чемпіонату Європи з футболу 2024 року, де 16 команд продовжили свою участь у турнірі, а 8 команд завершили свої виступи. Серед останніх виявилася збірна України, яка, незважаючи на рекордні для себе 4 очки у групі, не змогла вийти у наступний етап.

Рейтинг найгірших гравців Євро-2024: чи є там українці

Рейтинг найгірших гравців Євро-2024: чи є там українці

За підсумками матчу відомий статистичний портал WhoScored опублікував імена гравців, які отримали найнижчі оцінки за час групового етапу.

Список антилідерів очолив воротар української національної збірної Андрій Лунін, чию гру проти Румунії (ураження 0:3) було оцінено в 3.8 бали. Також до цього невтішного рейтингу увійшли Юхим Конопля та Віктор Циганков з оцінками 5.32 та 5.72 бали відповідно. Їхній виступ залишив бажати кращого, що особливо розчарувало українських уболівальників.

Не лише українці опинилися у списку аутсайдерів. З інших країн в "антирейтингу" опинилися Райан Портеус із Шотландії, Сандро Алтунашвілі з Грузії та кілька представників із Чехії, включаючи Томаша Хорія та Робіна Гранача, що наголошує на жорсткій конкуренції та високих вимогах до рівня гри на такому значному турнірі.

Наразі погляди світу звернені до 1/8 фіналу, які розпочнуться вже 29 червня. Цього дня відбудеться протистояння між збірними Швейцарії та Італії, а також зустріч Німеччини та Данії. Ці матчі обіцяють бути напруженими, адже кожна команда має намір довести свою перевагу і просунутися далі шляхом заповітного трофею.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які шанси у збірної України здобути перемогу на Чемпіонаті Європи з футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини