“Реал” втрачає очки на Бернабеу: “Жирона” лідер Ла Ліги

“Реал” мав багато моментів, але не зумів реалізувати бодай один з них

Завершився матч 12 туру іспанської Ла Ліги між мадридським “Реалом” та “Райо Вальєкано”. “Королівський клуб не зумів обіграти середняка чемпіонату на домашньому стадіоні, повідомляють “Коментарі”.

Матч на “Сантьяго Бернабеу” проходив під акомпанемент постійних атак “вершкових”. Футболісти “Райо Вальєкано” увесь матч захищались та в підсумку це принесло свої плоди. Воротар гостей Столе Дімітрієвскі став справжнім героєм та був визнаний кращим гравцем матчу. За показником xG “Реал Мадрид” награв на 2.22 голи, а “Райо” на 0.16.

Після цієї нічиєї мадридський “Реал” опустився на другу позицію та відстає від “Жирони” Циганкова та Довбика на 2 очки. Наступний матч “королівський клуб” зіграє у середу з “Брагою” в Лізі чемпіонів, а 11 листопада з Валенсією в чемпіонаті.

“Райо” після 12 турів посідає 9 місце в іспанській Прімері. Наступний матч команда зіграє вдома проти лідера чемпіонату “Жирони”.

Більше спортивних новин

Читайте також, що Кріштіану Роналду продовжує запалювати в Саудівській Аравії у свої 38 років. Його “Аль-Наср” зустрічався із клубом “Аль-Халідж”та виграв 2:0, а португалець взяв безпосередню участь в перемозі своєї команди, повідомляють “Коментарі”.

Також зазначимо, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”.

Нагадаємо, що “Реал Бетіс” зацікавлений в підписанні Андрія Луніна наступним літом. Зважаючи на можливе продовження кар’єри Кепи Аррісабалаги в “Реалі Мадрид”, ще на декілька років та відновлення Тібо Куртуа, для українця може не залишитися місця в команді.