Головна Новини Спорт футбол “Реал” Мадрид – “Вільярреал”: Карло Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем
commentss НОВИНИ Всі новини

“Реал” Мадрид – “Вільярреал”: Карло Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем

В останньому матчі Ліги чемпіонів проти “Уніона” в основі вийшов Кепа

16 грудня 2023, 16:50
Поділіться публікацією:

Вже завтра мадридський “Реал” зіграє матч 17 туру іспанської Ла Ліги проти “Вільярреалу”. Кало Анчелотті відповів на запитання журналістів на пресконференції, зокрема про вибір основного голкіпера на гру. Про це повідомляє пресслужба ФК “Реал” Мадрид.

“Реал” Мадрид – “Вільярреал”: Карло Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем

Карло Анчелотті на прес-конференції. Фото пресслужба Реала

Хто вийде у воротах – Лунін чи Кепа? Я вже вирішив, але ще не говорив з ними. Я хочу, щоб вони почули це від мене, перш ніж дізнатись у пресі. Хороша новина у тому, що вони ускладнюють мені завдання, тому що обидва знаходяться у чудовій формі, – сказав головний тренер “вершкових”.

Гра в Ла Лізі 

В цьому сезоні Лунін зіграв у шести матчах іспанської Ла Ліги в яких пропустив лише три м’ячі. В трьох іграх українець зумів залишити свої ворота “сухими”. Від Whoscored за ці шість матчів в Луніна середня оцінка 7,27, що є досить високим показником. Наприклад, у його конкурента за місце в старті Кепи Аррісабалаги сім пропущених м’ячів в десяти матчах іспанської Ла Ліги при 5 сухих поєдинках. Середня оцінка іспанця – 6,79. Також, в Андрія набагато кращий відсоток сейвів (86%), ніж у його конкурента Кепи (77%).

Нагадаємо, що в іспанській Ла Лізі скоро настане екватор, на цих вихідних пройдуть матчі 17 туру із 38. Спортивна аналітична компанія Opta за допомогою штучного інтелекту спрогнозувала підсумкову таблицю чемпіонату Іспанії, передають “Коментарі”.

Також зазначимо, що завтра вночі відбудеться турнір UFC 296 на якому глядачі побачать два титульних поєдинки. В головному поєдинку вечора за пояс чемпіона в напівсередній вазі битимуться його володар Леон Едвардс та претендент Колбі Ковінгтон. Де дивитися турнір UFC 296 читайте в матеріалі “Коментарів”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини