Головна Новини Спорт футбол Реакція на матч «Динамо» - «Ювентус»: а де тепер заслуга Луческу, коли немає Шевченка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція на матч «Динамо» - «Ювентус»: а де тепер заслуга Луческу, коли немає Шевченка (ФОТО)

Українські вболівальники в соцмережах обурюються з приводу висловлювань Ігоря Суркіса про Мірчу Луческу

21 жовтня 2020, 17:32
Поділіться публікацією:

У вівторок, 20 жовтня, відбувся перший матч "Динамо" в ЛЧ проти "Ювентуса". Кияни програли з рахунком 0:2, ніж звичайно ж, засмутили вболівальників. У своїх коментарях фани відзначили слабку гру "біло-синіх", а також пригадали Суркісу його безглузді висловлювання про те, що перемога національної збірної над Іспанією "заслуга Луческу".

Реакція на матч «Динамо» - «Ювентус»: а де тепер заслуга Луческу, коли немає Шевченка (ФОТО)

"Зіграли відверто слабо, навіть при тій невиразної гри Ювентуса. Враження, що грали команди не топ-рівня, а першої та другої ліги. ... Звичайно, це пов'язано з формуванням нового командного стилю гри з приходом Луческу", — зазначає коментатор GIVITI.

"Погано, що у всіх гравців" Динамо "явно простежується думка, що" Ювентус "це супергравця, суперкоманда, а нам далеко, ми слабаки", — пише користувач під ніком mavate.

На цьому тлі Суркісу пригадали його спроби приписати "Динамо" і Луческу перемогу національної збірної в матчі з Іспанією.

Мовляв, немає Шевченко, немає перемоги. "А то, що" Динамо "грає нижче середнього — це єдина справжня заслуга Луческу?", — відзначають вболівальники.

"Найголовніше — Луческу був і є чужорідним тілом в" Динамо ", — коментують читачі футбольних сайтів і звинувачують Суркісів в тому, що призначили його на посаду головного тренера.

Реакція на матч «Динамо» - «Ювентус»: а де тепер заслуга Луческу, коли немає Шевченка (ФОТО) - фото 2

Також фанати звернули увагу на те, що динамівці вийшли на поле в формі, на якій не було прапора України.

"Прапор України дивним чином пропадає з форми" Динамо "в єврокубках. Юве — з прапором, а ДК — немає. Тільки для місцевого вболівальника. Піар і не більше ...", — написав Ігор Шутурма.

Реакція на матч «Динамо» - «Ювентус»: а де тепер заслуга Луческу, коли немає Шевченка (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що під час матчу ультрас вивісили банер з написом про те, що "Суркіси — ганьба Динамо" і гаслом "Луческу — йди".
Реакція на матч «Динамо» - «Ювентус»: а де тепер заслуга Луческу, коли немає Шевченка (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини