Головна Новини Спорт футбол Проблеми з ментальністю: Кріштіану Роналду в інтерв'ю різко розкритикував товаришів по команді
commentss НОВИНИ Всі новини

Проблеми з ментальністю: Кріштіану Роналду в інтерв'ю різко розкритикував товаришів по команді

Кріштіану Роналду дав різке інтерв'ю, в якому розкритикував молодших гравців і сказав, що його товариші по команді "Манчестер Юнайтед" мають ментальні проблеми

14 січня 2022, 16:00
Поділіться публікацією:

У різкій оцінці своєї команди Кріштіану Роналду з "Манчестер Юнайтед" сказав, що у його товаришів по команді є проблема з "ментальністю", яку потрібно виправити, якщо вони хочуть покращити свою гру, і що він повернувся до Великобританії не для того, щоб фінішувати шостим у лізі. Про це повідомляє Insider.

Проблеми з ментальністю: Кріштіану Роналду в інтерв'ю різко розкритикував товаришів по команді

Кріштіану Роналду дає вказівки товаришам по команді - Insider

"Юнайтед" програв лише один матч з тих пір, як Ральф Рангнік обійняв посаду тренера в кінці листопада після звільнення Уле Гуннара Сульшера. 

Проте результати команди залишаються невтішними, оскільки нічия у "Ньюкасл Юнайтед" і "Челсі" означає, що команда Рангніка все ще посідає сьоме місце в таблиці.

У розмові зі Sky Sports Роналду, який повернувся до клубу з "Ювентуса" влітку, похвалив Рангніка, але розкритикував своїх товаришів по команді.

"З тих пір, як [Рангнік] прийшов, я думаю, що в чомусь ми стали кращі, але йому потрібен час, не так просто змінити менталітет гравців, спосіб їхньої гри, систему та культуру. У нас є довгий шлях до вдосконалення, тому для мене найважливіше, щоб ви [товариші по команді] подивилися на себе і сказали: "Я можу зробити краще. Я можу допомогти команді набагато більше". Для мене найважливішим є менталітет, який і допомагатиме команді", — сказав португальський футболіст, який є найкращим бомбардиром клубу цього сезону з 14 голами у всіх турнірах.

Роналду особливо націлився на молодих гравців, які, за його словами, погано сприймають відгуки.

"Якщо я дам вам пораду, навіть якщо ви молодші за мене, і якщо ви не звернете на неї увагу, вам буде важко. Я можу говорити з людиною цілий день, але якщо це не виходить зсередини, це неможливо. Я пам’ятаю, коли мені було 18, 19, 20 років, зі мною також говорили деякі старші гравці, і тоді я сказав собі: "Кріштіану, ти повинен вдосконалюватися — вони знають більше за тебе, вони досвідченіші за тебе, вони пережили багато моментів", — додав Роналду. 

Незважаючи на те, що "Юнайтед" посідає сьоме місце в таблиці, він відстає лише на шість очок від четвертого "Вест Хема" і має дві гри в запасі.

Команда Рангніка також залишається в Кубку Англії, де в четвертому раунді зустрінеться з "Міддлсбро", і в Лізі чемпіонів, де вона зустрінеться з "Атлетіко Мадрид" у 1/8 фіналу.

"У нас є величезний потенціал, щоб вигравати, але ми повинні знайти найкращий спосіб досягти цього результату. Я не хочу бути тут, у клубі, і боротися за шосте чи сьоме місце, чи п'яте. Я тут, щоб спробувати перемогти, змагатися", — сказав Роналду.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Роналду відповів на "брехню" щодо суперництва з Мессі за "Золотий м'яч".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини