Головна Новини Спорт футбол Помер відомий футболіст і тренер
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий футболіст і тренер

Причину смерті поки футболіста не розголошують

3 квітня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть відомого футболіста, захисника і майстра спорту Валентина Афоніна. Його серце перестало битися на 82-му році життя. Про трагічну звістку інформує  футбольний клуб ЦСКА.

Помер відомий футболіст і тренер

Помер футболіст Валентин Афонін - фото: з відкритих джерел

2 квітня на сторінці ФК в соціальній мережі з'явилося повідомлення про те, що їх колишній захисник Валентин Афонін помер. На сьогодні причина смерті футболіста не розголошується.

"ЦСКА висловлює співчуття у зв'язку зі смертю чемпіона СРСР 1970 року в складі армійців Валентина Афонін", - написав у Твіттері ФК.

Помер відомий футболіст і тренер - фото 2

Валентин Афонін грав за ЦСКА в період з 1968 по 1970 рік. На чемпіонаті світу в 1966 році Афонін зайняв четверте місце, бувши в складі збірної СРСР. Крім того, футболіст був сріблястим призером у чемпіонаті СРСР. Також відомо, що він входив до списку 33 кращих футболістів сезону СРСР.

Після закінчення футбольної кар'єри Афонін став тренером. Так, з 1975 по 1979 рік був головним тренером команди ГРВГ. А з 1982 по 1993 працював тренером в СКА. З 1985 по 1998 рік тренував команду "Сокіл" (Москва). У 2001 році Валентин Іванович Афонін став директором спортивної школи "Пріаліт", що знаходиться в місті Реутов, Московської області.

Свої іскріння співчував рідним і близьким загиблого футболіста також висловив Російський футбольний союз на своїй офіційній сторінці.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що зірка серіалу "Школа" Ліза Василенко зізналася, що її зґвалтували в Москві. Також сайт інформував про те, що відома голлівудська актриса зробила таємний аборт і розповіла шокуючі подробиці про це.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини