Головна Новини Спорт футбол Поліція склала протокол на футболіста клубу УПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція склала протокол на футболіста клубу УПЛ

Поліцейські зупинили автомобіль футболіста на одній з вулиць Житомира

22 грудня 2023, 16:28
Поділіться публікацією:

В середині грудня поліція склала на футболіста "Полісся" Владислава Вакулу протокол за статті 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що стосується "злісної непокори законному розпорядженню або вимозі поліцейського". Про це повідомляє журналіст Володимир Звєров.

Поліція склала протокол на футболіста клубу УПЛ

Футболіст Полісся Вакула. Фото з відкритих джерел

Протокол складено на Владислава Вакулу – футболіста "Полісся", який першу частину сезону провів у оренді в "Чорноморці"

Сталося це на одній із вулиць Житомира після того, як поліцейські зупинили автомобіль Вакули. 

У "Полісся" контракт із Вакулою до 2025-го. Утім, є величезні сумніви, що гравець залишиться у житомирському клубі. Оскільки президент житомирян Геннадій Буткевич більше не вірить, що гравця можна перевиховати, – пише журналіст. 

Читайте також, що англійське видання Four Four Two склало свій рейтинг найкращих гравців світу за 2023 рік. Цікаво, що Ліонель Мессі, який виграв Золотий м’яч цього року залишився поза топ-5 найкращих.

Також зазначимо, що сьогодні Суд Європейського Союзу виніс рішення в якому позбавив права УЄФА та ФІФА накладати санкції на клуби, які захочуть виступати в Суперлізі. Став відомий формат цього можливого нового змагання в європейському футболі.

Нагадаємо, що сьогодні стали відомі претенденти на звання гравця місяця в іспанській Ла Лізі. Серед претендентів є й форвард “Жирони” Артем Довбик. Хто у нього в конкурентах та як проголосувати за українця, читайте в матеріалі “Коментарів”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини