Головна Новини Спорт футбол Плей-офф Ліги чемпіонів: перемога "Динамо", феєрія від команди Реброва та інші матчі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Плей-офф Ліги чемпіонів: перемога "Динамо", феєрія від команди Реброва та інші матчі (ВІДЕО)

Огляд матчів плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

24 вересня 2020, 08:10
Поділіться публікацією:








Плей-офф Ліги чемпіонів: перемога "Динамо", феєрія від команди Реброва та інші матчі (ВІДЕО)

У вівторок і в середу відбулися перші матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

У вівторок російський "Краснодар" мінімально обіграв грецький ПАОК (2:1). Росіяни першими пропустили після голу Пелкаса в середині першого тайму. До слова, вже на п'ятій хвилині той-таки Пелкас мав ідеальний шанс вивести греків вперед, але не зумів з пенальті обіграти Матвія Сафонова. Господарі досить швидко зрівняли рахунок — і також з пенальті. Віктор Классон з 11 метрів пробив практично по центру, а воротар почав гадати та кинувся в протилежний кут воріт. У другому таймі "Краснодар" добився перемоги завдяки голу Кабелл в порожні ворота на 70-й хвилині гри.


Празька "Славія" і данський "Мідтьюланд" в першому матчі не виявили сильнішого, закінчивши матч внічию 0:0. Доля цього протистояння вирішиться через тиждень в Данії.


Найбільш інтригуючим матчем вівторка стала гра в Ізраїлі, де місцевий "Маккабі" не зміг утримати перемогу над міцним австрійським "Зальцбургом" (1:2). Гості в другому таймі завдяки голам Собослоі та Окугави домоглися мінімальної перемоги.


У середу, крім матчу київського "Динамо" пройшли ще два матчі.

Угорський "Ференцварош" на виїзді вирвав нічию у норвезького "Мольде" (3:3). Причому по ходу зустрічі команда Сергія Реброва вела в рахунку 2: 0, а потім програвала 2: 3. Врятував нічию для угорців українець Ігор Харатін.

Ще в одній зустрічі "Олімпіакос" завдяки голам Вальбуена та Ель-Арабі обіграв "Омон" (2:0).

Детально про матчі "Динамо" проти "Гента" "Коментарі" писали раніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини