Головна Новини Спорт футбол Після стрілянини у Москві ІДІЛ назвав нові цілі для терактів
commentss НОВИНИ Всі новини

Після стрілянини у Москві ІДІЛ назвав нові цілі для терактів

Терористи з ІДІЛ назвали стадіони футбольного турніру Ліги Чемпіонів новими цілями для терактів.

9 квітня 2024, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Терористичне угрупування ІДІЛ через свій фонд Аль-Азаїм оприлюднили нове зображення на якому вказав нові цілі для можливих майбутніх атак. Ними виявились футбольні стадіони на яких мають відбутись матчі 1/4 Ліги чемпіонів. 

Після стрілянини у Москві ІДІЛ назвав нові цілі для терактів

Зображення опубліковане ІДІЛ. Фото з відкритих джерел

Пов’язані з Ісламською державою ЗМІ розповсюдили плакат із погрозами на футбольних стадіонах Лондона, Парижа та Мадрида. 

Саме у цих містах відбудуться чвертьфінальні протистояння у Лізі чемпіонів. 9 квітня пройде гра між "Арсеналом" та "Баварією" в Лондоні, а матч між "Реалом" та "Манчестер Сіті" відбудеться в Іспанії. Наступного дня, 10 квітня ще один матч пройде в Іспанії між "Атлетіко" та "Боруссією", а у Франції "ПСЖ" приймає "Барселону".

Як повідомляє іспанська преса, повідомлення від терористичної організації передано країнам та службам, які відповідають про безпеку на спортивній події. Попри повідомлення від ІДІЛу матчі відбудуться, адже поліція і без повідомлень терористів готується до можливих інцидентів на футбольних матчах. Крім того, представники Ісламської держави кілька разів вказували, що готові здійснити теракти, які вони назвали "м’якими цілями" маючи на увазі зокрема і великі спортивні події.

"Наразі нічого не змінюється щодо матчу, і всі сторони висловлюють повну й абсолютну впевненість у тому, що тримають ситуацію під контролем. Приводів для тривоги немає, але є привід бути уважними та подвоїти пильність", — пишуть іспанські ЗМІ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі розповіли, як використали теракт у Москві на свою користь.

Також "Коментарі" писали про найбільший рахунок у футбольному матчі в історії футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини