Перший гучний зимовий трансфер: хавбек “Наполі” переїде до Німеччини

Сума трансферу склала понад 20 мільйонів євро

Півзахисник “Наполі” Еліф Елмас офіційно перейшов до німецького “РБ Лейпциг”. Контракт із 24-річним футболістом збірної Північної Македонії був підписаний до літа 2028 року. Про це повідомляє портал Transfermarkt.

Сума трансферу

Як повідомляє джерело сума трансферу, яку німці заплатили за хавбека “Наполі” сягає 20 мільйонів євро та ще 5 мільйонів в якості бонусів. Македонець приєднався до “Наполі” літом 2019 року. У нинішньому сезоні на його рахунку 2 голи в 16 матчах у всіх турнірах у складі чемпіонів Італії.


Гол Україні

Вболівальники збірної України мають пам’ятати Еліфа Елмаса по матчах з командою Сергія Реброва у кваліфікації на чемпіонат Європи. В першому матчі, що проходив у Скоп’є, він забив другий гол Північної Македонії у ворота Анатолія Трубіна, проте потім Україна зробила “камбек” та виграла 3:2.

Більше спортивних новин

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Нагадаємо, що портал Transfermarkt провів оновлення трансферної вартості гравців іспанської Ла Ліги. Рейтинг найдорожчих гравців, футболістів, що найбільш додали в ціні та найбільше подешевшали, дивіться в матеріалі “Коментарів”.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).