Головна Новини Спорт футбол Рекорд “Реала” в цьому сезоні: чому Лунін кращий за Кепу
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекорд “Реала” в цьому сезоні: чому Лунін кращий за Кепу

“Реал Мадрид” пропустив 9 голів у 15 матчах іспанської Ла Ліги

7 грудня 2023, 13:34
Поділіться публікацією:

В цьому сезоні мадридський “Реал” показує дуже надійну гру в обороні та вже оновив клубний рекорд після 15 стартових матчів Ла Ліги, повідомляє видання Marca. В цьому є заслуга й Андрія Луніна, який зіграв 5 матчів в чемпіонаті.

Рекорд “Реала” в цьому сезоні: чому Лунін кращий за Кепу

Лунін відбив пенальті. Фото пресслужба ФК "Реал Мадрид"

Рекорд “Реала” в цьому сезоні

В цьому сезоні оборона команди Карло Анчелотті перевершує всі очікування. “Реал” вже побив власний рекорд пропустивши 9 голів у 15 стартових матчах Ла Ліги, що є найкращим показником клубу в історії. Минулий рекорд належав команді під керівництвом Зінедіна Зідана, яка у перших 15 матчах сезону 2019/20 пропустила 11 голів. 

Внесок Луніна

Приємно, що свій важливий внесок у цей рекорд зробив і Андрій Лунін. В цьому сезоні він зіграв у п’яти матчах іспанської Ла Ліги в яких пропустив лише два м’ячі. В трьох іграх українець зумів залишити свої ворота “сухими”. Від Whoscored за ці п’ять матчів в Луніна середня оцінка 7,23, що є досить високим показником. Наприклад, у його конкурента за місце в старті Кепи Аррісабалаги сім пропущених м’ячів в десяти матчах іспанської Ла Ліги при 5 сухих поєдинках. Середня оцінка іспанця – 6,79. Висновки робіть самі, але останнє слово за Карло Анчелотті, який схоже більше довіряє Кепі.   

Більше спортивних новин

Читайте також, що в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Топ найбільших контрактів футболістів в іспанській Ла Лізі наводить портал Capology, передають “Коментарі”.

Також зазначимо, що відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2024. 21 команда та троє майбутніх переможців плей-оф, серед яких може бути Україна, дізналися своїх суперників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини