Головна Новини Спорт футбол Німецький клуб розірвав контракт із футболістом за підтримку ХАМАСу
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький клуб розірвав контракт із футболістом за підтримку ХАМАСу

Спочатку клуб заявив, що футболіст не заперечує існування держави Ізраїль, але Ель-Газі відкинув цю заяву "Майнца"

4 листопада 2023, 00:00
Поділіться публікацією:

Німецький "Майнц" розірвав контракт із півзахисником Анваром Ель-Газі у відповідь на публікації футболіста у соціальних мережах на підтримку ХАМАСу, йдеться на офіційному сайті клубу. Про це повідомляють "Коментарі".

Німецький клуб розірвав контракт із футболістом за підтримку ХАМАСу

Ель-Газі

Раніше 28-річний Ель-Газі, який має нідерландський паспорт, опублікував у соцмережі пост зі словами підтримки Палестини. Після цього клуб усунув його від тренувань та ігор. Пізніше "Майнц" зробив заяву, що футболіст дистанціюється від дій руху ХАМАС, співчуває мирним жертвам та не заперечує права держави Ізраїль на існування. Але в середу футболіст у соціальній мережі заявив, що не змінив і не змінить свою точку зору, а також не вибачався.

Після цього "Майнц" заявив, що припиняє стосунки із гравцем.

- "Майнц" припиняє договірні відносини з Анваром Ель-Газі та звільняє гравця негайно у п'ятницю. Клуб вживає цього заходу у відповідь на заяви та пости гравця в соціальних мережах, — йдеться у повідомленні.

Ель-Газі виступав за Майнц з вересня поточного року. Раніше футболіст грав за нідерландські "Аякс" та ПСВ, англійські "Астон Віллу" та "Евертон", французький "Лілль". За збірну Нідерландів Ель-Газі провів два матчі.

Нагадаємо, що раніше в Німеччині було заборонено діяльність ХАМАС, а країна заявила про свою однозначну підтримку права Ізраїлю на самооборону від терористичних атак. Канцлер ФРН Олаф Шольц здійснив візит солідарності до Тель-Авіва.

Тим часом, Пугачова повернулася до Росії.

Окупанти заявили про застосування ЗСУ нової зброї.

А Путін заявив, що "не було жодної України".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини