Головна Новини Спорт футбол Неочікуване ім’я у списку: названі претенденти на гравця місяця в АПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Неочікуване ім’я у списку: названі претенденти на гравця місяця в АПЛ

Голосування за найкращого гравця листопада в АПЛ відбуватиметься до 4 грудня

30 листопада 2023, 18:12
Поділіться публікацією:

В англійській Прем’єр-лізі підбивають підсумки листопада. Стали відомі претенденти на гравця місяця. Про це повідомляє офіційний сайт АПЛ.

Неочікуване ім’я у списку: названі претенденти на гравця місяця в АПЛ

Магуайр під час матчу. Фото пресслужба Ман Юнайтед

Хто був найкращим в листопаді в АПЛ

На офіційному сайті АПЛ з’явилося голосування за найкращого гравця місяця в листопаді. На це звання претендують шість гравців, серед яких людина, яка вже стала мемом у футбольному світі – Гаррі Магуайр.

Всі претенденти:

  • Джеремі Доку ("Манчестер Сіті"). Вінгер "містян" повторив рекорд Прем'єр-ліги за результативними передачами в одному матчі, зробивши 4 асисти у грі проти "Борнмута". Також він зробив 21 успішну спробу дриблінгу в листопаді, що на 10 більше, ніж будь-який інший гравець.

  • Ентоні Гордон (Ньюкасл). Гордон був у чудовій формі протягом місяця, забив переможний гол “Арсеналу” та зробив 1+1 в матчі з “Челсі”.

  • Томас Камінські (Лутон). Голкіпер “Лутон Таун” зробив більше сейвів у Прем’єр-лізі в листопаді, ніж будь-який інший воротар. На його рахунку 15 сейвів в цьому місяці. 

  • Гаррі Магуайр (“Манчестер Юнайтед”). Центральний захисник набрав хорошу форму та допоміг “Манчестер Юнайтед” здобути три перемоги в листопаді, жодного разу не пропустивши.

  • Рахім Стерлінг (“Челсі”). Стерлінг в листопаді, забивав або віддавав гольові передачі в кожному з трьох матчів Челсі. Вінгер зробив результативну передачу в перемозі 4-1 над “Тоттенхем Хотспур”, забив колишньому клубу “Ман Сіті” в епічній нічиїй 4-4 і фантастично пробив зі штрафного в Ньюкаслі.

  • Маркус Таверньє (Борнмут). 24-річний вінгер допоміг “Борнмуту” відірватися від зони вильоту, здобувши дві перемоги в трьох матчах листопада. Таверньє завершив цей місяць дублем в переможному матчі з “Шеффілд Юнайтед” 3-1.

Неочікуване ім’я у списку: названі претенденти на гравця місяця в АПЛ - фото 2

Читайте також, що відбулися матчі п’ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. УЄФА опублікувало команду тижня, в якій знайшлося місце й футболісту донецького “Шахтаря”  передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини