Найсексуальнішу вболівальницю ЧС оточив натовп чоловіків. Що сталось

Натовп чоловіків не відпускав зі стадіону хорватську модель Івану Кнолль, яка своїм виглядом привернула увагу мільйонів вболівальників.

Одна з найпопулярніших вболівальниць Чемпіонату світу в Катарі хорватська модель Івана Кнолль відвідала черговий матч збірної Хорватії. Проте, після завершення матчу, жінка довго не могла покинути стадіон, адже опинилась в натовпі чоловіків, які хотіли зробити з нею фото. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram хорватки.

Хорватка Івана Кнолль, яка була народжена в Німеччини та є найпопулярнішою уболівальницею збірної Хорватії на цьогорічному чемпіонаті світу, здається, має більше вболівальників, ніж вона думала.

У моделі, яка живе і працює в Маямі, виникли проблеми зі тим, щоб залишити стадіон після півфінального матчу Чемпіонату світу, в якому збірна Хорватії програла Аргентині з рахунком 0:3. Натовп чоловіків оточив хорватську вболівальницю та робив фото з моделлю. Лише після втручання поліції жінці вдалося благополучно покинути стадіон.

"Це мій третій Чемпіонат світу поспіль. Це справді чудово. Ніхто ще не сказав мені прикриватися. Усі хочуть мати фотографії зі мною, навіть місцеві", - розповіла жінка

Перед початком футбольного Мундіалю в хорватської моделі було 600 тис. підписників, проте за майже місяць футбольного свята Івана Кнолль збільшила число своїх фоловерів до 2,7 млн осіб. Модель отримала популярність завдяки своїм спокусливим образам на Чемпіонаті світу, який проходить в мусульманській країні.

"Я збиралася залишити Катар після того, як Хорватія вилетіла, але вирішила залишитися до фіналу, незалежно від того, хто там гратиме", - сказала Івана Кнолль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найсексуальніша вболівальниця ЧС відвідає кожен матч збірної Хорватії в іншому наряді.

Також "Коментарі" писали про хорватського гравця, який жалкує, що Росія не поїхала на Чемпіонатсвіту в Катар.