Головна Новини Спорт футбол На честь Дієго Марадони назвуть стадіон
commentss НОВИНИ Всі новини

На честь Дієго Марадони назвуть стадіон

Президент клубу «Наполі» повідомив про перейменування стадіону

26 листопада 2020, 15:50
Поділіться публікацією:

Стадіон в Неаполі можуть перейменувати на честь відомого форварда. 

На честь Дієго Марадони назвуть стадіон

Дієго марадона

Італійський футбольний клуб "Наполі" повідомив, що має намір перейменувати свій стадіон. 

У "Наполі" Дієго Марадона провів сім успішних років у ролі форварда у період між 1984-1991 роками. За час перебування в Італії спортсмен завоював Кубок Італії та Кубок УЄФА.

Президент клубу Ауреліо де Лаурентіс повідомив, що клуб має намір змінити назви стадіону. Відтак спортивну споруду пропонують перейменувати з "Сан-Паоло" на "Сан-Паоло-Дієго Армандо Марадона". Мер Неаполя Луїджі де Маґістріс також підтримав цю пропозицію.

"Дієго Армандо Марадона, найвеличніший футболіст усіх часів. Він надихнув багатьох та "підкупив" усіх своєю геніальністю. У 2017-му він став почесним громадянином Неаполя" -  написав Маґістріс у Twitter. - Назвімо стадіон "Сан-Паоло" на честь Дієго Армандо Марадони!".

Жителі Неаполя досі віддають шану  спортсмену, навіть через 29 років після того, як він вийшов із клубу. Вулиці міста розмальовані графіті, мозаїками, фресками та плакатами із зображенням Марадони.

Нагадаємо "Коментарі" повідомляли, що Дієго Марадона, який вважається найкращим футболістом свого часу, помер у віці 60 років від зупинки серця. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини