Головна Новини Спорт футбол На Чернігівщині підбили футбольні підсумки року
commentss НОВИНИ Всі новини

На Чернігівщині підбили футбольні підсумки року

Протягом 2021 року діяльність ЧОАФ була направлена на подальший розвиток і популяризацію футболу

30 грудня 2021, 17:22
Поділіться публікацією:

Під час засідання чергової Конференції Громадської спілки "Чернігівська обласна асоціація футболу" на Чернігівщини підбили футбольні підсумки року. Про це інформує сайт Чернігівської обласної асоціації футболу. 

На Чернігівщині підбили футбольні підсумки року

Фото з відкритих джерел

Участь у засіданні взяли заступник Генерального секретаря УАФ Денис Сидоренко, перший віце-президент Всеукраїнської асоціації жіночого футболу Юрій Титаренко, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Андрій Шемець.

За підсумками роботи протягом 2021 року констатували, що вся діяльність організації була направлена на подальший розвиток і популяризацію футболу, насамперед дитячо-юнацького, розвиток його масовості, покращання спортивної інфраструктури та бази футболу, підвищення майстерності футболістів та кваліфікації тренерів.

Окремо були відзначені успіхи та досягнення Чернігівського футболу.

"Успішно виступають у професійному футболі чернігівські клуби "Десна" та ФК "Чернігів", які представляють область в Українській Прем’єр-Лізі та другій лізі ПФЛ.

Дівоча команда "Юність-ШВСМ", основу якої складають вихованки чернігівської футбольної школи, вдало виступає у змаганнях Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд першої ліги. Перше коло змагань дівчата завершили на третьому місці турнірної таблиці.

Високих результатів досягла команда ветеранів Чернігівської "Десни", що стали Чемпіонами України з футзалу серед гравців 65 років і старші", — йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що не відстали від своїх старших товаришів і юнаки, які у вікових групах U-14 та U-17 стали володарями золотих нагород Чемпіонату України ДЮФЛ.

Насамкінець член виконавчого комітету ЧОАФ, голова Асоціації ветеранів футболу в Чернігівській області Грузнов Юрій Миколайович був нагороджений Орденом Президента Української асоціації футболу "Легенда українського футболу".

Нагадаємо, що такої ж нагороди нещодавно були удостоєні володарі "Золотого м’яча" Олег Блохін та Ігор Бєланов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини