Головна Новини Спорт футбол МОЗ дозволило бути присутніми глядачам під час футбольних матчів: відомі вимоги
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ дозволило бути присутніми глядачам під час футбольних матчів: відомі вимоги

За словами Президента УАФ Андрія Павелко, зараз клуби «Шахтар», «Динамо», «Зоря», «Десна» і «Колос» готуються до перших своїх матчів у єврокубках сезону-2020/2021, і перспектива виступів в Лізі чемпіонів і Лізі Європи за підтримки трибун для них дуже важлива

12 вересня 2020, 00:06
Поділіться публікацією:

На офіційний запит Української Асоціації Футболу очільник Міністерства охорони здоров’я України Максим Степанов підтвердив можливість проведення міжнародних клубних матчів та поєдинків національних збірних з уболівальниками в "зеленій" та "жовтій" зонах. Про це повідомляється на офіційному сайті УАФ.

МОЗ дозволило бути присутніми глядачам під час футбольних матчів: відомі вимоги

Джерело: footboom.net

 "Міністерство охорони здоров'я України розглянуло листи Української асоціації футболу від 18.08.2020 №1000 щодо проведення футбольних матчів та повідомляє, що Постановою Кабінету Міністрів України від 22.05.2020 № 641 "Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2" передбачено можливість проведення масових, у тому числі спортивних заходів, з урахуванням встановленого рівня епідемічної небезпеки та встановлених протиепідемічних заходів", — йдеться у відповіді МОЗ на лист УАФ.

Також зазначається, що під час матчів у регіонах із "зеленим" або "жовтим" рівнем епідемічної небезпеки, вимагається дотримання вимог щодо перебування 1 особи на 5 кв. метрів площі території та соціального дистанціювання між глядачами.

Матчі, які проводяться в "помаранчевих" та "червонихрегіонах, повинні відбуватися за участі не більш ніж 220 уболівальників та при розташуванні не більше однієї особи на 10 кв. метрів площі будівлі або території, де проводиться захід.

Також рекомендується організувати продаж квитків та розподіл глядачів по секторам трибуни так, щоб не виникало скупчення. Кількість глядачів в секторі не повинна перевищувати 25 відсотків вболівальників від числа осіб, яких здатен вмістити сектор. Особи розміщуються так, щоб забезпечити наявність вільних місць спереду, позаду, збоку, по-діагоналі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Конфедерація африканського футболу (КАФ) повідомила про зникнення нагород Кубка африканських націй, які завоювала національна команда Єгипту з 1962 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини