“Минай” та “Ворскла” намагалися грати у футбол: перемогло поле (відео)

Обидві команди продовжили свої негативні серії

Стартовий поєдинок 13-го туру недільної програми УПЛ між “Минаєм” та “Ворсклою” відбувся в дуже складних погодних умовах. Сильний дощ та пронизливий вітер створювали командам несприятливі умови для футболу. Про це повідомляє офіційний сайт УПЛ, передають “Коментарі”.

Зустріч завершилася без забитих м'ячів, але на полі, яке поплило, відбулося багато цікавих подій: змарновані гольові моменти, вилучення та нереалізований пенальті. Гравець “Ворскли” Скляр на 89 хвилині заробив пряму червону картку за грубу гру, а вже через дві хвилини гості отримали шанс забити з пенальті. Проте, Степанюк просто не влучив по воротах.

В підсумку з цієї зустрічі ніхто не вийшов переможцем, рахунок 0:0 та обидві команди продовжили свої негативні серії. Гості не змогли здобути перемогу вже в п'яти іграх поспіль, водночас господарі поля все ще жодного разу не перемагали в поточному сезоні.


Більше спортивних новин

Читайте також, що Кріштіану Роналду продовжує запалювати в Саудівській Аравії у свої 38 років. Сьогодні його “Аль-Наср” зустрічався із клубом “Аль-Халідж”та виграв 2:0, а португалець взяв безпосередню участь в перемозі своєї команди, повідомляють “Коментарі”.

Також зазначимо, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”.

Нагадаємо, що “Реал Бетіс” зацікавлений в підписанні Андрія Луніна наступним літом. Зважаючи на можливе продовження кар’єри Кепи Аррісабалаги в “Реалі Мадрид”, ще на декілька років та відновлення Тібо Куртуа, для українця може не залишитися місця в команді.