Головна Новини Спорт футбол Названо п'ятірку ТОП-клубів, які вступлять у боротьбу за Мессі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо п'ятірку ТОП-клубів, які вступлять у боротьбу за Мессі

Аргентинський геній футболу може опинитися знову в одній команді з Неймаром

6 серпня 2021, 10:32
Поділіться публікацією:

Незмінний капітан і лідер "Барселони" Ліонель Мессі залишає клуб. Нового контракту з "синьо-гранатовими" не буде. Про це інформує портал "Коментарі", посилаючись на Sport.ua.

Названо п'ятірку ТОП-клубів, які вступлять у боротьбу за Мессі

Ліонель Мессі. Фото: Футбол 24

Із заяви клубу вбачається, що сторони не змогли знайти компроміс у фінансовому питанні. Ті правила, які прописані в регламенті чемпіонату Іспанії, не дали гравцеві і клубу досягти угоди, яка б дозволила Мессі й далі виступати за "Барселону".

Мессі назавжди залишиться в клубній історії "Барселони", адже той внесок, який аргентинець зробив для клубу, просто неоціненний. Зоряний форвард провів за каталонців 778 матчів, забив 672 голи і віддав 305 асистів, чим може похвалитися далеко не кожен футболіст.

У загальному заліку Мессі — 10 тріумфів в Ла Лізі, 7 — в Кубку Іспанії і 8 — в Суперкубку Іспанії. Також, виступаючи за "синьо-гранатових", Мессі чотири рази підіймав над головою найпрестижніший кубок Європи — Ліги чемпіонів. Йому тричі вдалося стати переможцем Суперкубка УЄФА і Клубного чемпіонату світу.

Попри те, що 24 червня Ліонелю Мессі виповнилося вже 34 роки, він не збирається вішати бутси на цвях. Спортивні букмекери вже назвали головних претендентів на аргентинця. Фаворитом у боротьбі за "зірку" є французький ПСЖ, в якого давно немає фінансових проблем і він охоче купує в свою команду зірок світового футболу. Також у боротьбу за Мессі можуть вступити "Манчестер Юнайтед", "Ньюеллз Олд Бойз", "Інтер", "Ювентус", "Челсі" і "Ліверпуль".

Читайте також на порталі "Коментарі" про новини футболу — футболіст Олександр Зінченко став батьком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини