Головна Новини Спорт футбол Мессі найдорожчий гравець світу у віці від 34 років: на якому місці Роналду
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі найдорожчий гравець світу у віці від 34 років: на якому місці Роналду

Вартість Ліонеля Мессі становить 35 мільйонів євро в 36 років

15 листопада 2023, 21:30
Поділіться публікацією:

У сучасному футболі ринкова вартість футболіста залежить не тільки від рівня гри, а ще від медійності та віку. Молоді зірки такі як Холанд та Мбаппе коштують по 180 мільйонів євро. Яка ціна у гравців, яким вже понад 34 роки читайте в матеріалі “Коментарів” з посиланням на портал Transfermarkt.

Мессі найдорожчий гравець світу у віці від 34 років: на якому місці Роналду

Роналду та Мессі під час матчу. Фото з відкритих джерел

Мессі найдорожчий

Ліонель Мессі, який виступає за Інтер Маямі, зберігає свою ринкову вартість на рівні 35 мільйонів євро у віці 36 років. Попри труднощі в “ПСЖ”, аргентинський нападник забив 20 голів і зробив 20 асистів у минулому сезоні. Також всі пам’ятають його тріумф на  Чемпіонаті світу, де він відзначився голами в кожному етапі плей-офф, включаючи дубль у фіналі. 

Мессі найдорожчий гравець світу у віці від 34 років: на якому місці Роналду - фото 2

30-мільйонний Левандовський 

Нападник "Барселони" Роберт Левандовскі, оцінений в 30 мільйонів євро, продовжує свою бомбардирську кар'єру, перейшовши з "Баварії". У своєму дебютному сезоні в Іспанії він забив 30 голів у всіх змаганнях.

Бензема та Роналду

Карім Бензема та Кріштіану Роналду, граючи в Саудівській Аравії, мають ринкову вартість у 15 мільйонів євро. Навіть після того, як їхні найкращі роки позаду, обидва гравці серед лідерів по забитих м'ячах — Роналду очолює бомбардирську таблицю Саудівської професійної ліги, а Бензема є третім.

Мессі найдорожчий гравець світу у віці від 34 років: на якому місці Роналду - фото 3

Читайте також, що в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Українцям звичайно цікаво скільки заробляють їхні співгромадяни, які виступають за кордоном. Десятку найбільших контрактів українських футболістів наводить портал Capology, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини