Головна Новини Спорт футбол Мені просто страшно стає - заява Лукашенко (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мені просто страшно стає - заява Лукашенко (ВІДЕО)

Президент Білорусі вчергове висловив дивну заяву. Цього разу Олександр Лукашенко здивувався, що національна збірна не виступає на Чемпіонаті світу в Катарі.

15 грудня 2022, 17:50 comments3543
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко під час зустрічі з міністром спорту і туризму країни Сергієм Ковальчуком висловив слова критики та заявив, що здивований відсутністю гравців національної збірної на Чемпіонаті світу з футболу в Катарі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram канал "Брутальний футбол".

Мені просто страшно стає - заява Лукашенко (ВІДЕО)

Лукашенко грає у футбол. Фото з відкритих джерел

Лукашенко зазначив, що не помітив білоруських футболістів на Чемпіонаті світу 2022 року. Окрім того, прихвостень Путіна порівняв футболістів збірної Білорусі з тими, що виступають на ЧС-2022. Далі Лукашенко, заявив, ніби він був колишнім футболістом.

"І як колишній футболіст, котрий займався багато футболом, мені просто страшно стає. Стан цього виду спорту, як і багатьох інших, у жахливому становищі", — шокував присутніх Лукашенко.

Президент Білорусі заявив, що міністр спорту і туризму країни Сергій Ковальчук відповідальний за збірну, адже Лукашенко її доручив йому та дав гроші.

Переглянути відео з президентом Білорусі, який розповідає про те, що він був футболістом можна нижче:

Нагадаймо, що національна збірна Білорусі з футболу не змогла пробитись у фінальну стадію Чемпіонату світу з футболу зі своєї групи, де зайняла останнє місце.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що оприлюднили документи, за якими президент Білорусі Олександр Лукашенко був завербований російськими службами КДБ.

Також "Коментарі" писали про хитрий план білоруського диктатора, за яким він планує обдурити президента Росії Володимира Путіна та не втягнути свої війська у війну з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/brutfoot/43444
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

444414

15 грудня 2022, 18:49

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини