Матч Данія-Фінляндія зупинили: кому з футболістів стало погано — фото, видео (ОНОВЛЕНО)

Півзахиснику збірної Данії Крістіану Еріксену стало погано на 43-й хвилині гри

Більшість футбольних уболівальників чемпіонату Євро-2020 зараз із завмиранням серця чекають розвитку матчу "Данія-Фінляндія". Все тому, що після сорока хвилин спортивної зустрічі стався неприємний інцидент. За інформацією "24 каналу", півзахисникові датської команди Крістіану Еріксену стало погано, і він впав прямо на полі.

Відзначається, що ніяких зіткнень з іншими гравцями у футболіста не було. Кризовий момент стався під час того, коли Еріксену подавали м'яч, який вилетів за межі ігрового поля. На відео чітко видно, що у спортсмена підкошуються коліна, і він, не втримавшись, летить на газон.

Сокомандники Еріксена тут же обступили товариша, намагаючись затулити його від занадто зацікавлених поглядів із трибун, забезпечуючи хоча б щось схоже на приватність. Не залишилися байдужими і гравці фінської збірної.

Команда досвідчених медиків намагалася привести непритомного футболіста добру чверть години. При цьому як самі футболісти, так і багато вболівальників на трибунах не стримували сліз через неприємну подію.

У підсумку було прийнято рішення тимчасово призупинити хід матчу, а самого Крістіана на носилках винесли за межі поля. Підкреслимо, що спортсмена знову-таки спробували сховати від зайвої уваги — закриваючи носилки із допомогою довгих шматків тканини. Крім цього, товариша з поля супроводжували інші члени данської збірної.

Повідомляється, що, скоріш за все, Еріксен встиг прийти до тями, бо з'явилися фото, де він притримує руку на лобі.


На трибунах, до слова, перебуває дружина Крістіана Еріксена. Жінка не змогла стримати щирого жаху від того, що відбувається, її намагалися заспокоїти інші датські футболісти.


У чому причина раптової втрати свідомості півзахисник, поки невідомо. Йому проводили реанімацію за допомогою непрямого масажу серця. Зараз команди знаходяться в своїх роздягальнях, чекаючи рішення рефері — чи буде продовжена зустріч.

UPD. Зараз Еріксен знаходиться у госпіталі. Про його стан здоров’я обіцяють повідомити в найближчі 15 хвилин. Уболівальники скандують ім’я футболіста.

UPD-2. Стан футболіста стабільний. Рішення щодо продовження матчу приймається в ці хвилини.

UPD-3. Матч Фінляндія — Данія перенесли на 21:30 суботи, 12 червня. Перед цим повідомлялося, що гру можуть провести опівдні в неділю, 13 червня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, в якій формі українська збірна таки зіграє на Євро-2020. Чим закінчився скандал з нашим екіпіруванням, читайте у матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, які амбітні плани на цей футбольний турнір має наша нацзбірна.