Головна Новини Спорт футбол Маркевич прокоментував ймовірність повернення в "Металіст"
commentss НОВИНИ Всі новини

Маркевич прокоментував ймовірність повернення в "Металіст"

Футбольний тренер також дав прогноз з приводу рішення CAS

15 березня 2021, 15:27
Поділіться публікацією:

Відомий український футбольний тренер, який тренував раніше харківський "Металіст", прокоментував чутки про ймовірність свого повернення в клуб. За його словами, говорити про це ще рано.

Маркевич прокоментував ймовірність повернення в "Металіст"

Мирон Маркевич - фото з відкритих джерел

"Ні. Поки це питання ще не стоїть. Чи не час. Дуже рано про це говориnи", — сказав він.

До слова, за даними журналіста Ігоря Бурбаса , колишній головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич має намір повернутися в харківський клуб в якості функціонера.

Також, напередодні винесення рішення CAS e справі про технічну поразку української збірної, Маркевич заявив про певні ризики.

"Так, є ризик, що рішення будуть приймати" для своїх ", — говорить він," своїми "для CAS називаючи швейцарську збірну.

Але все ж функціонер продовжує сподіватися на справедливість.

"Дуже хотілося б, щоб правда була на нашому боці, це буде неправильно, якщо присудять нам поразку. Сподіваємося, що все буде добре. Наші хлопці повинні зіграти на полі, випробувавши себе в сьогоденні поєдинку", — пояснив Маркевич.

Нагадаємо, що на цьому тижні Україна чекає на рішення CAS у так званій "швейцарській справі". Суд повинен вирішити, чи правомірно нашій збірній зарахували технічну поразку в матчі, що не відбувся. Тоді зіграти зі збірною Швейцарії підопічних Андрія Шевченка не випустив місцевий лікар кантону Люцерн.

Футбольні оглядачі, в очікуванні вердикту, не виключають, що рішення CAS може бути упередженим, адже і Спортивний арбітраж і штаб-квартира УЄФА розташовуються в Швейцарії.

"А свій своєму око не виколе", — висловився раніше на цей рахунок відомий футболіст і екс-президент ФФУ Анатолій Коньков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини