Головна Новини Спорт футбол Маліновський, Циганков та Довбик: де і коли дивитися матчі українців сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Маліновський, Циганков та Довбик: де і коли дивитися матчі українців сьогодні

Жирона Довбика та Циганкова вдома прийматиме одного з аутсайдерів Прімери Сельту

27 жовтня 2023, 20:33
Поділіться публікацією:

Сьогодні в європейських топчемпіонатах відбудеться небагато матчів, але є два, які будуть цікаві українському глядачу. Так “Жирона” Циганкова та Довбика прийматиме вдома “Сельту”, а “Дженоа” Маліновського також вдома гратиме з “Салернітаною”. Де і о котрій дивитися матчі повідомляють “Коментарі”. 

Маліновський, Циганков та Довбик: де і коли дивитися матчі українців сьогодні

Маліновський під час матчу. Фото з відкритих джерел

Де і коли дивитися

Матч “Жирона” – “Сельта” можна буде подивитися на платформі Megogo в розділі “Спорт/Футбол”, або на каналі Megogo Футбол 1. Початок о 22:00 за київським часом. Зустріч між “Дженоа” та “Салернітаною” також транслюватиметься на Megogo о 21:45 в розділі “Спорт/Футбол”, або на каналі Megogo Футбол 2.  Матчі можна подивитися при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”

Форма команд

“Жирона” з останніх п’яти поєдинків виграла чотири та зазнала однієї поразки. Біло-червоні програли мадридському “Реалу”, що не було сенсацією. Також на користь “Жирони” грає і той факт, що Артем Довбик набрав чудову форму (дубль в останньому матчі з “Альмерією”), а Віктор Циганков може вийти на поле після травми, яку він отримав в матчі з “королівським клубом”.

У “Сельти” все навпаки. Команда не може виграти 6 матчів поспіль, з них чотири поразки та дві нічиї. Також варто зазначити, що “небесно-блакитні” програли два останні матчі на виїзді.

В останній очній зустрічі, яка відбулася наприкінці травня команди на “Балаїдосі” розійшлися миром – 1:1.

Читайте також, що сьогодні в чемпіонаті Іспанії відбудеться лише один матч, але дуже важливий з огляду на боротьбу за першу сходинку. “Жирона” вдома прийматиме “Сельту” та в разі перемоги зможе знову очолити таблицю Ла Ліги, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини