Головна Новини Спорт футбол Мадридський “Реал” взимку може запросити форварда з чемпіонату Туреччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадридський “Реал” взимку може запросити форварда з чемпіонату Туреччини

“Реал Мадрид” може вийти на трансферний ринок цієї зими через травми

23 листопада 2023, 12:14
Поділіться публікацією:








Мадридський “Реал” в якому розгорнулася ціла епідемія травм може вийти на трансферний ринок цієї зими. Як повідомляє портал Transfermarkt, є чутки щодо зацікавленості “королівського клубу” у форварді “Галатасараю” Мауро Ікарді, передають “Коментарі”.

Мадридський “Реал” взимку може запросити форварда з чемпіонату Туреччини

Ікарді може перейти в "Реал". Фото з відкритих джерел

Мадридський "Реал", який зараз має великі проблеми з травмами, шукає досвідченого форварда взимку. В лазареті “вершкових” наразі перебувають такі гравці як Арда Гюлер, Орельєн Чуамені, Тібо Куртуа, Едер Мілітао, Кепа Аррісабалага, Едуардо Камавінга та Вінісіус Жуніор. Також не зрозуміло чи готовий грати на 100% Джуд Беллінгем. 

Досвідчений Мауро Ікарді може стати чудовим варіантом зважаючи на його форму та відносно недорогу трансферну вартість. В поточному сезоні турецької Суперліги аргентинець зіграв у 12 матчах в яких забив 10 голів та віддав 2 результативні передачі. Він поділяє лідерську позицію в списку бомбардирів ліги разом з Едіном Джеко. Також варто відзначити 2 голи та 1 гольову передачу в 4 матчах нинішньої кампанії Ліги чемпіонів, де “Галатасарай” зберігає непогані шанси на вихід у плей-оф. 


Читайте також, що в сучасному футболі дуже важливий фактор домашнього стадіону та вболівальників. На який європейський стадіон в середньому приходять найбільше людей повідомляє портал Transfermarkt, передають “Коментарі”. 

Нагадаємо, що "Реал Мадрид” готується до змін на тренерському містку в наступному сезоні. Президент клубу, Флорентіно Перес, визначив новий курс, і однією з його ключових фігур може стати італійський фахівець Роберто Де Дзербі.

Також зазначимо, що завершилася кваліфікація до Євро-2024, в якій брала участь й Україна. За її підсумками 20 збірних напряму вийшли на Євро. Хто саме вийшов до фінальної частини турніру читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини