Головна Новини Спорт футбол Львівському "Руху" довелося дати задню: клуб гратиме на стадіоні "Львів Арена"
commentss НОВИНИ Всі новини

Львівському "Руху" довелося дати задню: клуб гратиме на стадіоні "Львів Арена"

Спроби львівського клубу виступити проти Української асоціації футболу не увінчалися успіхом

19 липня 2021, 19:32
Поділіться публікацією:

Львівський футбольний "Рух" повідомив про те, що підписав договір оренди із "Ареною Львів", хоча спочатку відмовлявся грати на цьому стадіоні.

Львівському "Руху" довелося дати задню: клуб гратиме на стадіоні "Львів Арена"

ФК "Рух" гратиме на "Арені Львів". Колаж: "Коментарі"

"В ході складних переговорів між футбольним клубом "Рух" і керівництвом "Арени Львів" нам вдалося досягти компромісу і підписати договір на умовах, вигідних для клубу", — заявили на сайті "Руху".

Адміністрація "Львів Арени" відразу спростувала наявність будь-яких нових компромісів в договорі з ФК.

"Договір був підписаний на тих умовах, що ми пропонували спочатку. Вони стосуються як ціни оренди за матч, так і плати за підігрів поля. Це були наші початкові умови, їх ніхто не міняв, вони збереглися. І тому досягнуті домовленості вигідні стадіону і відповідно державі. А це найголовніше", — підкреслила в коментарі "Депо" директор "Львів Арени" Ольга Манько.

Таким чином, спроби ФК "Рух" добитися іншого стадіону і навіть озвучування погроз покинути УПЛ не вплинули на Українську асоціацію футболу.

Нагадаємо, що "Львів Арена" виставила львівському клубу ціну в розмірі 210 тис. грн за матч плюс оплата підігріву поля в холодний сезон. Президент ФК Григорій Козловський відмовлявся підписати договір на цих умовах, а керівництво львівської арени заявило про погрози з його боку на свою адресу через відмову знижувати ціну.

Майже два тижні Козловський робив політичні заяви про те, що не має наміру "підкоряться" волі керівництва УПЛ і УАФ, але в підсумку "здався".

Відзначимо, що ціна оренди "Львів Арени", запропонована "Руху", значно нижча, ніж, наприклад, "Динамо" платить за стадіон НСК "Олімпійський" (понад 450 тис. грн) або ФК "Металіст" — за стадіон у Харкові (понад 350 тис. грн).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини