Головна Новини Спорт футбол “Лунін допоміг нам виграти матч”: Анчелотті про гру українця в Лізі чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

“Лунін допоміг нам виграти матч”: Анчелотті про гру українця в Лізі чемпіонів

Лунін провів перший сухий матч за “Реал” в Лізі чемпіонів та відбив пенальті

9 листопада 2023, 16:16
Поділіться публікацією:

Вчора на Сантьяго Бернабеу відбувся матч між мадридським “Реалом” та “Брагою”. Місце у воротах “королівського клубу” зайняв Андрій Лунін, який провів сухий матч відбив пенальті та заслужив на похвалу від Карло Анчелотті. Про це повідомляє пресслужба ФК “Реал Мадрид”, передають “Коментарі”.

“Лунін допоміг нам виграти матч”: Анчелотті про гру українця в Лізі чемпіонів

Лунін ловить м'яч. Фото пресслужба реала

Похвала Анчелотті

Кепа відчув певний дискомфорт під час розминки та не почувався достатньо підготовленим для гри. Ми поставили Луніна, і він допоміг нам виграти гру. Він виконав ключовий сейв у випадку з пенальті та провів відмінну гру, – сказав головний тренер “Реала”.

Сейви Луніна

Через травму Кепи Аррісабалаги, за декілька хвилин до початку матчу в стартовому складі на матч 4-го туру Ліги чемпіонів з’явився Андрій Лунін. І вже на 6 хвилині зустрічі йому довелося серйозно вступити у гру. Лукас Васкес порушив правила у своєму штрафному майданчику, за що суддя призначив пенальті. Але Андрій Лунін потягнув удар від Джало в нижній кут воріт.

В підсумку за весь матч роботи в Луніна було не дуже багато. Проте, варто відзначити хорошу гру ногами протягом всіх 90 хвилин та концентрацію на останніх секундах зустрічі. Після подачі з флангу Абель Руїс мав можливість забити гол престижу коли пробивав головою з декількох метрів у протихід українському голкіперу, але Лунін здійснив ще один чудовий сейв. Завдяки впевненій грі Андрія, “Реал” переміг 3:0, а сам українець провів свій перший сухий матч за мадридський клуб в Лізі чемпіонів.

Читайте також, що вже сьогодні луганська “Зоря” проведе свій третій матч в рамках групового етапу Ліги конференцій проти “Маккабі” з Тель-Авіва. Де та о котрій дивитися важливий матч єврокубків, повідомляють “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини