Головна Новини Спорт футбол Лунін чи Кепа: хто зіграє в основі “Реала” в матчі з “Вільярреалом”
commentss НОВИНИ Всі новини

Лунін чи Кепа: хто зіграє в основі “Реала” в матчі з “Вільярреалом”

В Луніна вища середня оцінка за матч Ла Ліги, ніж в Кепи

14 грудня 2023, 14:35
Поділіться публікацією:

Цієї неділі мадридський “Реал” зіграє матч 17 туру іспанської Ла Ліги проти “Вільярреала”. Як повідомляє видання Relevo, в стартовому складі на воротах на цей матч вийде українець Андрій Лунін.

Лунін чи Кепа: хто зіграє в основі “Реала” в матчі з “Вільярреалом”

Лунін та Кепа на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Основний воротар на матч з “Бетісом”

Видання Relevo спрогнозувало стартові склади на матч “Реала” та “Вільярреала”. На їхню думку, основним воротарем “вершкових” на матч 17 туру Ла Ліги буде Андрій Лунін.

Лунін чи Кепа: хто зіграє в основі “Реала” в матчі з “Вільярреалом” - фото 2
Лунін чи Кепа: хто зіграє в основі “Реала” в матчі з “Вільярреалом” - фото 3

Хто краще 

В цьому сезоні Лунін зіграв у шести матчах іспанської Ла Ліги в яких пропустив лише три м’ячі. В трьох іграх українець зумів залишити свої ворота “сухими”. Від Whoscored за ці шість матчів в Луніна середня оцінка 7,27, що є досить високим показником. Наприклад, у його конкурента за місце в старті Кепи Аррісабалаги сім пропущених м’ячів в десяти матчах іспанської Ла Ліги при 5 сухих поєдинках. Середня оцінка іспанця – 6,79. На користь Аррісабалаги грає тільки досвід та трохи впевненіша гра ногами. Висновки робіть самі, але останнє слово за Карло Анчелотті, який схоже більше довіряє Кепі. В останньому матчі “Реала” в Лізі чемпіонів у старті вийшов Кепа та пропустив 2 м’ячі.

Також, зазначимо, що не вщухають розмови щодо інтересу до півзахисника донецького “Шахтаря” та збірної України Георгія Судакова серед топових європейських клубів. Найбільший інтерес приписують туринському Ювентусу.

Читайте також, що серед вболівальників мадридського “Реала” не вщухають дискусії щодо того хто повинен бути основним воротарем команди. Зараз Кепа відновився після травми, а Лунін провів п’ять досить впевнених матчів за відсутності іспанця. Під постом клуба в соцмережі X вболівальники зробили опитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини