Головна Новини Спорт футбол Лунін чи Кепа: Анчелотті обрав основного воротаря на матч з “Лас-Пальмасом”
commentss НОВИНИ Всі новини

Лунін чи Кепа: Анчелотті обрав основного воротаря на матч з “Лас-Пальмасом”

В минулому матчі “Реала” проти “Альмерії” на воротах грав Кепа

27 січня 2024, 15:32
Поділіться публікацією:

Сьогодні у 22 турі іспанської Ла Ліги мадридський “Реал” гратиме в гостях з “Лас-Пальмасом”. Головний тренер “вершкових” Карло Анчелотті під час пресконференції відповів на запитання хто буде основним голкіпером на цей матч. Про це повідомляє пресслужба ФК “Реал” Мадрид

Лунін чи Кепа: Анчелотті обрав основного воротаря на матч з “Лас-Пальмасом”

Колаж Лунін та Кепа

Ми постараємося показати найкращу гру, яка може бути важкою, тому що “Лас-Пальмас” грає в дуже хороший футбол і дуже добре захищається. Це буде вимогливий матч. Ми мотивовані повернутися до найкращої гри та бути надійнішими в обороні. Цей тиждень для нас був вдалим, бо ми відпочили. Команда в хорошій формі, у нас доступні всі гравці, крім тих, що давно травмовані. Ми з нетерпінням чекаємо матчу.

Я ніколи не втомлююся вам говорити про основного воротаря. Наступної середи я скажу, хто буде грати в четвер. У мене немає з цим проблем. В матчі з “Лас-Пальмасом” зіграє Лунін, – сказав італійський наставник.

Де подивитися матч

Гру “Лас-Пальмас” – “Реал” Мадрид можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 1”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”. Початок матчу о 17:15 за київським часом.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Читайте також, що вчора у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини