Головна Новини Спорт футбол Ліга націй. Матч Швейцарія - Україна не відбудеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліга націй. Матч Швейцарія - Україна не відбудеться

Зустрічі не буде через спалах COVID-19 в українців

17 листопада 2020, 15:58
Поділіться публікацією:

УЄФА повідомив Української асоціації футболу, що у зв'язку з рішенням департаменту охорони здоров'я швейцарського кантону Люцерн відправити на карантин всю делегацію національної команди України, матч 6-го туру Ліги націй Швейцарія — Україна не може відбутися.  УАФ зазначає, що і УЄФА, і Швейцарська асоціація футболу були готові до проведення зустрічі, але заборона місцевої влади зробила це неможливим.

Ліга націй. Матч Швейцарія - Україна не відбудеться

Рішення про подальшу долю матчу буде приймати УЄФА.  Раніше Малиновський, Мораес і Кривцов отримали позитивні тести на COVID-19, після чого збірну України відправили на карантин. Повідомлялося, що матч можуть перенести або замінити жеребкуванням.

Початок матчу Швейцарія — Україна було заплановано на 21.45.

Після поразки від збірної Німеччини (1: 3) минулого тижня і нічийного результату в грі Іспанія — Швейцарія (1: 1) українська національна команда ризикує знову повернутися в дивізіон В Ліги націй.  Сьогодні команду Шевченка влаштує навіть поразка в один гол, якщо ми заб'ємо два м'ячі і більше, щоб залишитися в дивізіоні А. Однак передматчеві розклади були проти жовто-синіх.

Як раніше повідомляли "Коментарі", померла вдова Валерія Лобановського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини