Головна Новини Спорт футбол Названо найкращого футболіста світу за версією IFFHS: хто ним став
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращого футболіста світу за версією IFFHS: хто ним став

Лєвандовскі продовжує збирати нагороди

10 лютого 2022, 16:34
Поділіться публікацією:

Названо найкращого футболіста світу за версією IFFHS: хто ним став

Левандовскі, Фото: з відкритих джерел

Міжнародна федерація футбольної історії та статистики (IFFHS) підбила підсумки минулого року. Роздавши свої призи переможцям. Цього разу абсолютно найкращим футболістом було визнано Роберта Лєвандовскі. Про це польський форвард написав у своєму Instagram.

Страйкер Баварії встановив новий рекорд IFFHS, поляк забрав одразу 4 нагороди. До цього найкращий результат був тільки у Мессі та Роналду, які за одне нагородження отримували по дві статуетки.

Роберт здобув перемогу в наступних номінаціях: "Найкращий гравець світу", "Найкращий бомбардир у топ-лігах", "Найкращий бомбардир за підсумками календарного року" та "Найкращий бомбардир у міжнародних турнірах".

Футболіст явно радий такому досягненню, він опублікував окремий пост на своїй сторінці в соцмережі, де подякував усім, хто допоміг йому досягти такої вершини.

"Стати першим футболістом, який отримав 4 нагороди IFFHS за один рік, — велика честь! Велике спасибі всім, хто супроводжував мене у моїй футбольній пригоді", — написав Роберт у Instagram.

Підкреслимо, що Левандовскі минулої осені програв Мессі в голосуванні за "золотий м'яч". Поляк посів друге місце, поступившись аргентинцеві в кілька голосів. Після цього форвард заявляв, що був дуже засмучений поразкою, так як він демонстрував хороші результати і дуже хотів завоювати цю нагороду. Для Лео ж цей "золотий м'яч" став вже сьомим, що є абсолютним рекордом в історії футболу.


Раніше портал "Коментарі" писав, що Бундесліга в самому розпалі, а це означає, що настав час обирати кращого гравця німецького чемпіонату в січні. За підсумками минулого місяця, на нагороду претендують шість футболістів.

Уточнюється, що за нагороду поборються Роберт Левандовскі (Баварія), Томас Мюллер (Баварія), Ерлінг Холанд (Боруссія Дортмунд), Патрік Віммер (Армінія), Йошко Гвардіол (РБ Лейпциг) та Мусса Діабі (Байєр). Цікаво, що, крім усіх відомих зірок, у цьому списку є представник відверто скромної Армінії – Патрік Віммер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини