Головна Новини Спорт футбол 8 прекрасних років: Клопп залишить “Ліверпуль” наприкінці сезону (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

8 прекрасних років: Клопп залишить “Ліверпуль” наприкінці сезону (ВІДЕО)

За час роботи Клоппа, “Ліверпуль” вигравав АПЛ та Лігу чемпіонів

26 січня 2024, 14:23
Поділіться публікацією:








Сьогодні стало відомо, що головний тренер “Ліверпуля” Юрген Клопп залишить свою посаду після закінчення цього сезону. Німецький спеціаліст провів у клубі понад вісім років. Про це повідомляє офіційний сайт футбольного клубу “Ліверпуль”.

8 прекрасних років: Клопп залишить “Ліверпуль” наприкінці сезону (ВІДЕО)

Юрген Клопп. Фото з відкритих джерел

Я покину клуб в кінці сезону. Розумію, що це шок для багатьох людей в цей момент, коли вони почують про це. Однак я можу пояснити все, принаймні спробувати пояснити. Я люблю все тут – клуб, уболівальників, команду, персонал.

Правда в тому, що у мене закінчилася енергія продовжувати. Я почуваюся добре, але не можу виконувати роботу знову, і знову, і знову… Я повідомив про це клубу ще в листопаді. Після всіх років, які ми провели разом, ви заслуговуєте на правду. І це правда, – сказав в інтерв’ю клубу німецький спеціаліст.


Юрген Клопп прийшов до “Ліверпуля” у 2015 році. За час його роботи в клубі “червоні” виграли сім трофеїв, серед яких чемпіонство англійської Прем’єр-ліги та титул Ліги чемпіонів. 

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Читайте також, що вчора у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Нагадаємо, що англійське видання FourFourTwo склало свій рейтинг найкращих гравців італійської Серії А у 2000-х роках. Лідером цього рейтингу виявився володар “Золотого м’яча-2004” у складі Мілана, а також легенда українського футболу Андрій Шевченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини