Головна Новини Спорт футбол Квитки на Чемпіонат світу з футболу 2022 вже у продажу: скільки вони коштуватимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Квитки на Чемпіонат світу з футболу 2022 вже у продажу: скільки вони коштуватимуть

Чемпіонат світу з футболу цього року відбудеться в Катарі

19 січня 2022, 16:29
Поділіться публікацією:

Трохи більше ніж за 10 місяців найкращі футболісти світу приїдуть до Катару на Чемпіонат світу, і квитки тепер доступні для широкої публіки. Про це повідомляє CNN.

Квитки на Чемпіонат світу з футболу 2022 вже у продажу: скільки вони коштуватимуть

Футбольний м'яч у воротах - фото з відкритих джерел

Ціни варіюються залежно від гри та місця, яке ви обрали, зокрема квитки на фінальний матч варіюються від 604 до 1600 доларів США.

Це може здатися занадто дорого, але, для порівняння, деякі офіційні квитки на цьогорічний Суперкубок коштують від 5950 доларів.

"Це Чемпіонат світу з футболу для Катару та світу, і мета ФІФА – принести прекрасну гру якомога більшій кількості шанувальників у всьому світі", – сказала генеральний секретар ФІФА Фатма Самоура.

Жителі Катару отримають пільгові квитки з ціною трохи нижчою за ексклюзивні місця категорії 4, щоб заповнити стадіони для турніру.

Також будуть дешевші квитки для людей з обмеженими можливостями.

Вболівальники також зможуть придбати пакетні пропозиції, щоб стежити за обраною командою протягом усього турніру, а також купити кілька квитків на різні ігри на одному стадіоні.

У ФІФА заявили, що відвідувачі повинні дотримуватися рекомендацій влади Катару щодо подорожей і що останні заходи щодо Covid-19 будуть повідомлені до початку турніру.

"Це буде фестиваль футболу, на якому вболівальники відчують багату культуру та історію регіону через футбольну платформу на першокласних стадіонах, і ми з нетерпінням чекаємо цього, щоб об’єднати людей із різних культур разом, щоб жити футболом на Чемпіонаті світу з футболу", — додала Самоура.

Постійно порушуються питання щодо питань прав людини, які під час цьогорічного Чемпіонату світу з футболу в Катарі, зокрема щодо трудових мігрантів та законів про боротьбу з гомосексуалізмом.

У звіті, опублікованому минулого року Amnesty International , встановлено, що влада Катару не змогла розслідувати смерть тисяч трудових мігрантів, незважаючи на докази небезпечних умов праці.

Ряд національних команд уже звернули увагу на свої проблеми з правами людини, влаштувавши протести у відбіркових раундах.

Як повідомляли раніше "Коментарі", володар "Золотого м'яча" захворів на Covid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини