Головна Новини Спорт футбол Кріштіану Роналду відповів на запитання про завершення кар'єри
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріштіану Роналду відповів на запитання про завершення кар'єри

Роналду вважається одним з кращих футболістів всіх часів

31 грудня 2020, 11:15
Поділіться публікацією:

35-річний футболіст, лідер італійського клубу "Ювентус" і збірної Португалії Кріштіану Роналду відповів, чи не збирається найближчим часом завершувати кар'єру.

Кріштіану Роналду відповів на запитання про завершення кар'єри

футболіст Кріштіану Роналду / Фото: Михаил Терещенко/ТАСС

У своєму інтерв'ю виданню AP, гравець розповів, що поки не має наміру йти з футболу, тому що відчуває себе в хорошій формі й має намір ще "багато-багато років" грати, хоча й обмовився, що ніхто не знає, як буде складатися його життя.

Кріштіану Роналду зізнався, що бачить своє майбутнє дуже яскравим і задоволений своїм нинішнім становищем. Але, попри численні перемоги у своїй кар'єрі, він мріє виграти чемпіонат світу за рідну збірну Португалії.

"Я виграю трофеї з кожним клубом, за який виступаю, але чемпіонат світу — це мрія", — резюмував футболіст.

Також Роналду зазначив, що, якщо є мотивація, то вік людини не має значення. Він завжди дає молодим гравцям поради, зокрема розповідає про те, наскільки важливо насолоджуватися моментом, тому що ніхто не знає, як складеться завтрашній день.

До слова, Кріштіану Роналду вважається фахівцями одним з кращих футболістів всіх часів. Він визнаний Португальської футбольною федерацією кращим гравцем в історії португальського футболу. А також Кріштіану — перший футболіст в історії, якому вдалося виграти англійську Прем'єр-лігу, іспанську Прімеру та італійську Серію А.

Нагадаємо, Forbes підрахував, що 35-річний Кріштіану Роналду став першим футболістом, який заробив за всю свою кар'єру понад мільярд доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влада міста Манчестер дали Кріштіану Роналду дозвіл на будівництво готелю на 150 номерів з видом на сади Пікаділлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини