Головна Новини Спорт футбол Кріштіану Роналду першим у світі набрав рекордну кількість підписників у Instagram: названо цифру (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріштіану Роналду першим у світі набрав рекордну кількість підписників у Instagram: названо цифру (ФОТО)

Відомий футболіст завжди поводив себе яскраво та креативно не лише на футбольному полі, а й у повсякденному житті.

22 листопада 2022, 02:25
Поділіться публікацією:

Португальський футболіст, який виступає за англійський клуб "Манчестер Юнайтед" та збірну Португалії, в якій є капітаном, Кріштіану Роналду став першою в сучасній історії людиною, якій вдалося отримати понад 500 мільйонів підписників у Instagram.

Кріштіану Роналду першим у світі набрав рекордну кількість підписників у Instagram: названо цифру (ФОТО)

Кріштіану Роналду / Фото: Instagram

На даний момент за життям та кар'єрою зірки в мережі уважно "стежать" 500 мільйонів 660 тисяч людей, що є абсолютним рекордом. За кількістю підписників він обійшов сімейство Кардаш'ян, "Скелю" Джонсона, Селену Гомес та багатьох інших селебреті.

Більшою ніж у нього кількістю підписників може похвалитися лише власна офіційна сторінка соціальної мережі Instagram – тут налічується майже 570 мільйонів осіб.

Варто зазначити, що Кріштіану Роналду не звикати до таких значних перемог. У спорті він досяг неймовірних висот і став володарем таких звань, як найкращий бомбардир в історії футболу, найрезультативніший футболіст на рівні збірних, а також іспанського клубу "Реал Мадрид". Крім цього саме він вважається одним із найкращих футболістів усіх часів .

Кріштіану Роналду першим у світі набрав рекордну кількість підписників у Instagram: названо цифру (ФОТО) - фото 2

На відміну від багатьох інших зірок футболу Кріштіану вдалося побудувати успішну модельну та рекламну кар'єру, а його гонорари за зйомки досягають астрономічних сум. Саме тому зовсім не дивно, що саме за життям Роналду в Instagram стежить понад 500 мільйонів людей.

Цікаво, що до цього зірка футболу вже ставав володарем "рекордів у соціальних мережах". Так, у 2021 році спортсмен став першою у світі людиною, яка набрала сумарно 500 мільйонів підписників у трьох соцмережах — Instagram, Twitter та Facebook.

Також саме Кріштіану є автором двох найпопулярніших за кількістю лайків постів у мережі Instagram.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike. Учасник відомої української кіберспортивної команди NAVI став найкращим гравцем минулого десятиліття у відеогрі Counter-Strike: Global Offensive (СS:GO) за версією експертів.

Кріштіану Роналду першим у світі набрав рекордну кількість підписників у Instagram: названо цифру (ФОТО) - фото 3


Читати повністю: https://news.zerkalo.io/cellar/26641.html?c

Читати повністю: https://news.zerkalo.io/cellar/26641.html?c


Читати повністю: https://news.zerkalo.io/cellar/26641.html?c Instagram — майже 570 млн. А ось на другому місці після Роналду теж футболіст — Ліонель Мессі, але він сильно відстає, маючи "всього" близько 377 млн передплатників. Слідом йдуть американські телезірки та артисти: Кайлі Дженнер, Селена Гомес, Дуейн Джонсон, Аріана Гранде, Кім Кардаш'ян, Бейонсе та Хлої Кардаш'ян.


Читати повністю: https://news.zerkalo.io/cellar/26641.html

Читати повністю: https://news.zerkalo.io/cellar/266



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини