Головна Новини Спорт футбол Колишній нападник київського "Динамо" купив розкішну автівку за півмільйона євро (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній нападник київського "Динамо" купив розкішну автівку за півмільйона євро (ФОТО)

Стало відомо скільки коштує елітне авто футболіста

2 жовтня 2021, 23:50 comments1262
Поділіться публікацією:

Екснападник київського "Динамо" Жерсон Родрігес, що під час футбольної гри любив провокувати скандали, залишив українську команду і вже на правах оренди виступає у французькому Труа", порадував себе елітним авто. Він придбав Ferrari, який може вартувати  до пів мільйона євро.

Колишній нападник київського "Динамо" купив розкішну автівку за півмільйона євро (ФОТО)

Жерсон Родрігес (фото з відкритих джерел)

Фото нового авто виставив в соціальних мережах один з користувачів. Він також повідомив, що новеньке Ferrari 812 Superfast  — авто закордонного футболіста.

Екснападник "Динамо" любить провокувати різні конфлікти і часто розмахує кулаками навіть в середовищі колег. В столиці він зчепився з колегою Віталієм Буяльським. Коли він грав за "Шахтар", то часто сварився навіть з головним тренером Олексієм Михайличенком, відстоюючи свою позицію.

 Фанати пам’ятають, як він побив хорватського футболіста Анте Кулушича і навіть зацідив йому кулаком в куток ока.

Оренда з французьким клубом на правах контракту  буде діяти до червня 2022 року. Після цього цей клуб повинен заплатити за повний контракт Родрігеса.

Колишній нападник київського ”Динамо” купив розкішну автівку за півмільйона євро (ФОТО) - фото 2

Сайт "Коментарі" інформував про те, що футболіст Олександр Зінченко став батьком24-річний півзахисник англійського "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко поділився з шанувальниками радісною новиною — він став батьком.На своїй сторінці в Instagram чоловік опублікував зворушливу фотографію, на якій зображена його дружина, що тримає на руках їх щойно народжену доньку. Щоправда, Олександр був присутній у пологовому будинку тільки віртуально, але навіть через екран не зміг стримати сліз, коли побачив дитину. "Рідна, спасибі тобі. Ви — моє життя", — підписав кадр Олександр.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини