Головна Новини Спорт футбол Колишній нападаючий мадридського «Реала» Давид Барраль став першим футболістом, якого продали за біткоїни
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній нападаючий мадридського «Реала» Давид Барраль став першим футболістом, якого продали за біткоїни

37-річний футболіст приєднався до мадридського клубу третьої іспанської ліги «Інтернасьонал»

22 січня 2021, 02:30
Поділіться публікацією:

Угода, яка дозволила Давиду Барраль перейти в футбольній клуб, також відомий як "Інтер Мадрид", була повністю проведена в біткоіни. Вважається, що це перша в історії операція в футболі, яка була проведена в криптовалюту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення футбольного клубу в Twitter, передає The Sun.

Колишній нападаючий мадридського «Реала» Давид Барраль став першим футболістом, якого продали за біткоїни

Давид Барраль. Фото із відкритих джерел

Барраль також написав у своєму Twitter, що радий приєднатися до клубу "Інтернасьонал". Він зазначив, що переходить в нову команду з палкими амбіціями та відповідальністю, а також має намір продовжувати змагатися і досягати важливих завдань у своїй спортивній кар'єрі.

Відзначимо, Барраль не зумів пробитися в старшу сітку мадридського "Реала", провівши понад 50 матчів за команду "Б".

Раніше "Коментарі" писали, що ринок криптовалют набирає обертів. Якщо раніше біткоіни володів високою волатильністю, і викликав сумніви у великих інвесторів, то схоже, ситуація на ринку криптовалюта змінюється в позитивну сторону. Принаймні, про це свідчать біржові зведення. Брокери заявляють про нові рекорди в вартості біткоіни. Зокрема, вартість цього різновиду валюти зросла в три рази протягом минулого року.

Також ми розповідали, як головний економіст Rosenberg Research — ресурсу для інвесторів, економічних досліджень і стратегій фінансового ринку, Девід Розенберг назвав біткоіни "великими бульбашками", які поки тільки дозрівають і не мають наміру лопнути. Експерт розповів, чого чекати від віртуальної валюти. За його словами, найближчим часом біткоіни не буде дешевшати. Основна причина стабільності криптовалюта в низьких процентних ставках. До тих пір, поки біткоіни залишатимуться на рівні, близькому до нуля, різкого спаду на ринку не відбудеться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини