Головна Новини Спорт футбол Колишній гравець сімферопольської "Таврії" розповів цікаві речі про анексію Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній гравець сімферопольської "Таврії" розповів цікаві речі про анексію Криму

На сьогоднішній день Калініченко із сім'єю проживає в Москві

20 січня 2022, 20:55
Поділіться публікацією:








Колишній футболіст збірної України Максим Калиниченко, як повідомляє sport.fakty, в інтерв'ю одному із російських ресурсів поділився спогадами про виступи за сімферопольську "Таврію" в період, коли Росія анексувала Крим.

Колишній гравець сімферопольської "Таврії" розповів цікаві речі про анексію Криму

Максим Калініченко - фото із tavriya.com

Як розповідав 42-річний Максим, те, що росіянам показували по телевізору – це брехня.

"Відбувалося захоплення. Приїжджає ОМОН — точніше не ОМОН, а бійці особливого призначення. У повному екіпіруванні, у повному обмундируванні. Ти розумієш, що це не ополчення. Ми ходили до ресторанів біля Будинку уряду, який у якийсь момент захопили, де відбувалося „вільне“ волевиявлення, вибори кудись. І просто Wi-Fi-мережа була — „ОМОН Росії“. Особливо ніхто не ховався там".

Чвертьфіналіст ЧС-2006 згадав також, як йому довелося вивозити із Криму автомобіль та гроші з банківської комірки.

"Страшнувато було, вже на той момент пішли блокпости, — зазначив футболіст. — Ніхто не знав, що відбувається. Йшло захоплення. Ніхто не розумів, що буде після цього. Літаками ми літати вже не могли, аеропорт був заблокований. Тож їздили автобусом. Виїжджаєш із Криму, а далі на Херсонщині блокпости. Все серйозно, суворі чоловіки стоять, добре теж екіпіровані. І ніхто не знає, що буде далі.

Якоїсь миті я розірвав контракт і поїхав, а до цього вивіз усе — машину, гроші з комірки, бо банки, скажімо так, перейшли до інших рук. Нічого гарного на той момент не було. Нічого теж поганого, м'яса там ніякого не було. Щоправда, коли кажуть, що у Криму була безкровна історія… Була кров, на жаль", — згадував Максим.

Нагадаємо, що уродженець Харкова Максим Калиниченко, в активі якого 47 матчів та сім м'ячів у футболці збірної України, понад 20 років живе із сім'єю у Москві.


Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про розклад 23-го туру італійської Серії А.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини