Головна Новини Спорт футбол Колишній форвард "Динамо" і збірної України оголосив про завершення кар'єри футболіста
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній форвард "Динамо" і збірної України оголосив про завершення кар'єри футболіста

Футбольна кар'єра Артема підійшла до кінця

23 вересня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

36-річний колишній форвард "Динамо" і збірної України Артем Мілевський офіційно завершує кар'єру футболіста. Про це він оголосив серед стадіону "Динамо", а прощальний відеоролик розмістив в youtube на своєму каналі "Миля".

Колишній форвард "Динамо" і збірної України оголосив про завершення кар'єри футболіста

Стадіон "Динамо", фото з відкритих джерел

"Прийшов час попрощатися з великим футболом! Я довго цього боявся, довго йшов від цього, були у мене варіанти, були пропозиції, але напевно, я сказав собі" вистачить ", — говорить Мілевський з поля свого улюбленого стадіону "Динамо" в Києві.

Останнім клубом Артема був "Минай", за який він виступав в минулому сезоні. Також форвард відомий за виступами за "Газіантепспор", "Хайдук", "Спліт", "Конкордія", "Тосно", "Динамо" Брест і "Кишварда".

"Дуже багато емоцій і думок. Більше 20 років у футболі, хоч були і недовгі паузи, які тільки допомогли мені продовжувати грати і отримувати кайф. У цей важливий для мене день, я напишу листа собі 15-річному. Хлопцеві, який тільки приїхав в київське Динамо з Мінська. У мене була дуже цікава і непроста кар'єра", — додав футболіст.

Відзначимо, що Мілевський 3-кратний чемпіон України, 4-разовий володар Кубка України, 3-кратний переможець Суперкубка України.

У складі збірної України провів 50 матчів і забив 8 голів, грав на ЧС-2006 і Євро-2012. Ставав кращим бомбардиром УПЛ сезону 2009/10.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, навіщо футболісти румунського Динамо вийшли на поле з собачками . Перед грою на стадіон футболісти збірної Румунії протягом року будуть виходити з собачками на руках. Вони будуть виносити собак, що містяться в громадських притулках для того, щоб зацікавити людей брати бездомних тварин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини