Головна Новини Спорт футбол Італійський політик обіцяє автобус з повіями для своєї футбольної команди
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійський політик обіцяє автобус з повіями для своєї футбольної команди

Сільвіо Берлусконі пообіцяв для футболістів своєї команди "Монца" автобус з повіями, якщо вони обіграють хоч одну з найкращих команд Серії А.

15 грудня 2022, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі потрапив в черговий скандал через свої вислови. Берлусконі зафіксували камери на передріздвяній вечірці своєї футбольної команди "Монца". Політик пообіцяв футболістам "повний автобус повій". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter футбольного журналіста Ніколо Шира.

Італійський політик обіцяє автобус з повіями для своєї футбольної команди

Колишній прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі. Фото: з відкритих джерел

Цього року футбольний клуб "Монца" потрапив до вищого італійського дивізіону Серія А, де зможе зіграти проти найкращих команд країни. З цього приводи висловився власник команди Сільвіо Берлусконі та пообіцяв гравцям незвичну нагороду.

"Я сказав хлопцям... тепер ви будете грати проти Мілану, Ювентусу. Якщо ви переможете хоч одну з цих найкращих команд, я приведу в роздягальню повний автобус повій", — сказав Берлусконі.

Такі заяви колишнього прем’єр-міністра Італії засудила громадськість. На що Берлусконі відповів, що це "простий дотепний жарт в роздягальні команди".

86-річний Берлусконі обіймав посаду прем’єр-міністра Італії тричі — 1994-1995, 2001-2006 і 2008-2011. У 2011 році політик потрапив в секс-скандал, коли мав стосунки з неповнолітньою повією. Проте суд визнав, що Берлусконі просто не знав вік дівчини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найсексуальнішу вболівальницю Чемпіонату світу в Катарі, яку оточив натовп чоловіків на стадіоні після матчу Хорватія — Аргентина.

Також "Коментарі" писали про розбійні вчинки вболівальників у Європі після гри 1/8 фіналу Чемпіонату світу за участю національних збірних Марокко та Франції, в наслідок яких загинув один підліток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини