Головна Новини Спорт футбол Хто з гравців збірної Англії зворушив публіку, зробивши подарунок юній фанатці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з гравців збірної Англії зворушив публіку, зробивши подарунок юній фанатці (ВІДЕО)

Дівчинка, яка вболівала за англійців, отримала від одного зі спортсменів його ігрову футболку

8 липня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Світ продовжує обговорювати феєричну перемогу англійської збірної в ½ фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2020 року. Користувачка Twitter Рем Вільямс поділилася післяматчевим відео, яке демонструє вельми зворушливий вчинок гравця Англії Мейсона Маунта.

Хто з гравців збірної Англії зворушив публіку, зробивши подарунок юній фанатці (ВІДЕО)

Гравець збірної Англії Мейсон Маунт подарував футболку фанатці. Фото з відкритих джерел

На трибунах лондонського стадіону "Уемблі" на півфінальній грі були присутні чимало уболівальників. Спортсмени завжди приділяють багато уваги своїм фанатам, особливо — дітям.

Так сталося і цього разу. Ігрова футболка від англійського футболіста Мейсона Маунта перекочувала у володіння однієї з юних уболівальниць, яка щиро підтримувала рідну команду.

Дівчинка була одягнена в спортивну форму, котра за кольорами повторювала збірну Англії, а на її спині красувалися десятка і напис "Belle" (можливо, ім'я фанатки. — ред.). Коли матч закінчився, юна леді щосили аплодувала перемозі своїх фаворитів.

Це помітив Маунт, який взяв свою ігрову футболку і вручив її дівчинці. Цей презент став емоційним сплеском не тільки для самої вболівальниці, яка плакала від щастя на плечі у батька, а й багатьом фанатам, які перебували у цьому ж секторі.

Як зазначила сама Рем Вільямс, яка виклала ролик у мережу, цей вчинок Маунта змусив її розчулитися.

Також чимало користувачів відзначили широку посмішку футболіста, який стежив за реакцією дитини. Судячи з усього, емоційність зашкалювала не тільки у вболівальників, але й у гравців.

До слова, Мейсон Маунт пробув на полі в матчі "Англія-Данія" аж 95 хвилин. Попри те, що гол спортсмену забити так і не вдалося, він явно запам'ятається своїм післяматчевим вчинком багатьом фанатам.

Нагадаємо, що за фінальним поєдинком "Євро-2020", який відбудеться в неділю, 11 липня, ми будемо спостерігати о 22:00.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як тренер Англії ставиться до переможного пенальті своєї команди, яке в мережі вже назвали "скандальним". Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому наставнику датчан не подобається, як поводилися судді на матчі "Данія-Англія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини