Головна Новини Спорт футбол Хто був найкращим тренером місяця в АПЛ: претенденти
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто був найкращим тренером місяця в АПЛ: претенденти

Голосування за найкращого тренера листопада в АПЛ відбуватиметься до 4 грудня

30 листопада 2023, 18:52
Поділіться публікацією:

В англійській Прем’єр-лізі підбивають підсумки листопада. Стали відомі претенденти на найкращого тренера місяця. Про це повідомляє офіційний сайт АПЛ.

Хто був найкращим тренером місяця в АПЛ: претенденти

Ерік тен Хаг на прес-конференції. Фото пресслужба "МЮ"

На офіційному сайті АПЛ з’явилося голосування за найкращого тренера місяця в листопаді. На це звання претендують чотири менеджери.

Претенденти на найкращого тренера листопада в АПЛ

  • Роб Едвардс (Лутон). “Лутон Таун” мав важкий старт у своєму першому сезоні в Прем’єр-лізі, але непогані результати в листопаді дозволили їм піднятися із зони вильоту. Команда Роба Едвардса здобула першу домашньою перемогу над “Крістал Пелас” і зіграла в нічию з "Ліверпулем" (1:1) на “Кенілворт Роуд”, де вони втратили перемогу за кілька хвилин до фінального свистка.

  • Едді Хау (Ньюкасл). Команда Хау здобула дві домашні перемоги під час цього місяця. “Ньюкасл Юнайтед” переміг “Челсі” з рахунком 4-1 та завершив безпрограшну серію “Арсеналу” перемогою з рахунком 1-0.

  • Андоні Іраола (Борнмут). Після повільного початку сезону,”Борнмут” виграв два з трьох матчів у листопаді, включаючи перемогу над “Ньюкаслом” з рахунком 2:0 і перемогу 3:1 над конкурентом в боротьбі за виживання “Шеффілд Юнайтед”, яка стала їхньою першою виїзною звитягою в цьому сезоні.

  • Ерік тен Хаг (МЮ). Його команда виграла та зберегла свої ворота сухими проти “Фулхема”, “Лутона” та “Евертона”, що дозволило піднятися на шосте місце в таблиці та мати скоротити відставання до шести очок від першої позиції.


Читайте також, що відбулися матчі п’ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. УЄФА опублікувало команду тижня, в якій знайшлося місце й футболісту донецького “Шахтаря”  передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини