Холанд забив “Ліверпулю” та встановив новий рекорд Прем’єр-ліги

Після першого тайму “Ман Сіті” обігрує “Ліверпуль” 1:0

Завершився перший тайм матчу між 13 туру англійської Прем’єр-ліги між “Манчестер Сіті” та “Ліверпулем”. Після перших 45 хвилини рахунок 1:0 на користь господарів. Єдиний м’яч забив Ерлінг Холанд та встановив рекорд АПЛ.

Рекорд Холанда

Ерлінг Холанд забив “Ліверпулю” на 27 хвилині зустрічі з передачі Натана Аке. Цей м’яч став ювілейним 50-м для норвежця в англійській Прем’єр-лізі, для цього йому знадобилось 48 матчів. Таким чином, він побив рекорд Енді Коула, якому для відмітки 50 м’ячів в АПЛ знадобилося 65 матчів.

Найменша кількість матчів для 50 голів в АПЛ:

  1. Ерлінг Холанд – 48 матчів

  2. Енді Коул – 65 матчів

  3. Алан Ширер – 66 матчів

  4. Рууд ван Ністелрой – 68 матчів

  5. Фернандо Торрес та Мохамед Салах – 72 матчі

Стартові склади на матч


“Манчестер Сіті”: Едерсон, Вокер, Аканджі, Рубен Діас, Аке, Родріго, Бернардо Сілва, Фоден, Доку, Хуліан Альварес і Холанд.

Тренер: Пеп Гвардіола.

“Ліверпуль”: Аліссон, Александр-Арнольд, Матіп, Ван Дейк, Цімікас, Макаллістер, Собослай, Джонс, Жота, Салах, Нуньес.

Тренер: Юрген Клопп.

Нагадаємо, що у 13 турі французької Ліги 1 лідер чемпіонату “ПСЖ” приймав “Монако”, яке знаходилось на третій позиції. Матч видався дуже багатим на голи. Огляд матчу та найцікавіші моменти дивіться в матеріалі “Коментарів”.

Читайте також, що на цих вихідних відбудеться 13 тур Англійської Прем’єр-ліги. Цікава гра відбудеться на “Сент-Джеймс Парк” між “Ньюкаслом” та “Челсі”. Де та коли дивитися цей матч, читайте в матеріалі “Коментарів”.