Головна Новини Спорт футбол Холанд встановив черговий рекорд в Лізі чемпіонів: який саме
commentss НОВИНИ Всі новини

Холанд встановив черговий рекорд в Лізі чемпіонів: який саме

Рекорд, який побив Холанд, належав Руду Ван Ністелрою

29 листопада 2023, 14:40
Поділіться публікацією:








У вчорашньому матчі “Манчестер Сіті” проти “РБ Лейпциг” містяни зуміли відігратися та перемогти з рахунку 0:2. “Камбек” розпочався з голу Ерлінга Холанда, який забив свій 40 м’яч в Лізі чемпіонів та встановив черговий рекорд результативності. Про це повідомляє портал Transfermarkt, передають “Коментарі”. 

Холанд встановив черговий рекорд в Лізі чемпіонів: який саме

Холанд святкує гол. Фото з відкритих джерел

“Камбек” “Ман Сіті”

Вчора в матчі 4 туру Ліги чемпіонів “Манчестер Сіті” приймав “РБ Лейпциг”. Вже на 33 хвилині зустрічі містяни програвали 0:2. Проте у другому таймі все перевернулось з ніг на голову. Команда Пепа Гвардіоли забила три м’ячі зусиллями Холанда, Фодена та Альвареса та виграла цей матч. 

Рекорд Холанда

Для норвежця цей гол став вже 40 у найпрестижнішому клубному турнірі світу. Таким чином він встановив новий рекорд, адже для того, щоб забити таку кількість м’ячів, йому знадобилося лише 35 матчів. Минулий рекорд належав колишньому форварду “Реала” та “Манчестер Юнайтед” Руду Ван Ністелрою. Свої перші 40 м’ячів голландець забив за 45 матчів. Варто відзначити, що на 9 місці в цьому рейтингу знаходиться й Андрій Шевченко, він зумів досягти такої позначки за 72 матчі.

Холанд встановив черговий рекорд в Лізі чемпіонів: який саме - фото 2

Другий рекорд за тиждень

Минулих вихідних Ерлінг Холанд забив “Ліверпулю” на 27 хвилині зустрічі з передачі Натана Аке. Цей м’яч став ювілейним 50-м для норвежця в англійській Прем’єр-лізі, для цього йому знадобилось 48 матчів. Таким чином, він побив рекорд Енді Коула, якому для відмітки 50 м’ячів в АПЛ знадобилося 65 матчів. 


Читайте також, що сьогодні відбудуться ще 8 матчів групового турніру Ліги чемпіонів. Серед найцікавіших центральний матч ігрового дня, в якому мадридський “Реал” прийматиме “Наполі”. Де та коли дивитися цей поєдинок читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини