Головна Новини Спорт футбол "Говорив і говоритиму російською": колишній гравець збірної України зробив заяву про мовне питання
commentss НОВИНИ Всі новини

"Говорив і говоритиму російською": колишній гравець збірної України зробив заяву про мовне питання

Алієв вважає, що це особиста справа кожного

20 квітня 2023, 22:40
Поділіться публікацією:

Екс-півзахисник київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв  прояснив  свою позицію в мовному  питанні. На своїй сторінці в  Instagram  футболіст зазначив, що кожна людина  повинна  сама обирати, якою мовою  їй розмовляти.

"Говорив і говоритиму російською": колишній гравець збірної України зробив заяву про мовне питання

Олександр Алієв (фото з відкритих джерел)

 "Ви мене всі питаєте, чому я розмовляю російською. Тому що я завжди говорив і говоритиму російською. Це особиста справа кожного. Ви бачите, мені дуже важко (Алієв до цього моменту намагався говорити українською, – ред.). Я розмовляв, розмовляю і розмовлятиму російською мовою. Так, як мені зручно. Я думаю, ви мене зрозуміли", — написав Алієв.

Важливо, що Олександр  Алієв народився в російському  Хабаровську і 12 років  був жителем  Далекого  Сходу, вже пізніше його рідні переїхали ближче до російської столиці. В 14 років  підлітка запросили до академії київського "Динамо", де з нього зробили  футболіста.

Роблячи  професійну кар’єру, Алієв грав  не тільки в складі  київського "Динамо", але й московського "Локомотива", "Дніпра", "Анжи" з Махачкали та виступав за  інші клуби. На його рахунку шість голів і вісім асистів у 28 матчах за збірну України.

Завершив свою спортивну  кар’єру футболіст в 2020- році

Коли розпочалось повномасштабне вторгнення РФ,  екс-гравець збірної України  вступив до територіальної оборони міста Києва.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Алієв потрапив у черговий скандал.Колишній гравець "Динамо" і збірної України Олександр Алієв потрапив у черговий скандал. На цей раз скандально відомий футболіст обматюкав поліцейських і навіть погрожував представнику правоохоронних органів. Це сталося після зупинки патрульної поліцією автомобіля, в якому Алієв їхав з друзями.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини