Головна Новини Спорт футбол Готувався два місяці: український футболіст переплив Тису, щоб грати за білоруський клуб
commentss НОВИНИ Всі новини

Готувався два місяці: український футболіст переплив Тису, щоб грати за білоруський клуб

Шелихов начебто впродовж двох місяців ходив на річку тренуватися плавати з ластами, йдеться у матеріалі ЗМІ

10 вересня 2024, 21:05
Поділіться публікацією:

35-річний український воротар Денис Шеліхов здійснив незаконний перетин кордону, перепливши річку Тису, щоб потрапити до Білорусі, де він грає за клуб "Славія" (Мозир). Про це повідомляє Sport-express.ua.

Готувався два місяці: український футболіст переплив Тису, щоб грати за білоруський клуб

Денис Шеліхов (фото з відкритих джерел)

Як зазначають джерела, Шеліхов ретельно готувався до цього кроку: впродовж двох місяців він тренувався плавати з ластами, щоб успішно подолати річку.

Сам футболіст не зміг чітко відповісти на питання журналістів про законність його виїзду з України, вказуючи на те, що всі припущення залишаються на розсуд тих, хто їх робить.

"Це ваші здогадки і припущення тих хлопців, що вам сказали, ось вони краще знають, тому нехай вам і розповідають. Вам що, більше нічого говорити або писати про український футбол???", – заявив воротар журналісту, який запитав його про ймовірний незаконний перетин кордону України.

Раніше Шеліхов вже мав досвід гри в Білорусі, а також виступав за українські клуби "Дніпро", "Волинь", "Миколаїв", "ВПК-Агро", "Металіст 1925", "ЛНЗ", "Вікторію" і грузинський клуб "Сабуртало". У складі "Дніпра" він був запасним воротарем під час фіналу Ліги Європи у 2015 році.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що тренер відомого футбольного клубу втік з УкраїниНа початку минулого року тренер із фізпідготовки футбольного клубу Чорноморець Ігор Касьяненко  почав  працювати,як представник  оновленого  тренерського штабу. Як  інформує Sport.ua, саме Ігор Касьянов в перших числах  січня  поїхав з України з усіма  членами футбольного клубу, але  не повернувсь додому. Було відомо, що в січні ФК Чорноморець виїхав на тренувальний збір до Туреччини, проте  спортивний фахівець  не  повернувся в Україну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини