Головна Новини Спорт футбол Гольова феєрія в Порту: “Шахтар” не зміг створити сенсацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Гольова феєрія в Порту: “Шахтар” не зміг створити сенсацію

В матчі “Порту” та “Шахтаря” було забито 8 м’ячів

14 грудня 2023, 00:16
Поділіться публікацією:

Донецький “Шахтар” завершив виступи в цьому сезоні Ліги чемпіонів. У надрезультативному матчі “гірники” поступилися “Порту” з рахунком 5:3. Найцікавіші моменти матчу розібрали “Коментарі”.

Гольова феєрія в Порту: “Шахтар” не зміг створити сенсацію

Шахтар перед матчем з Порту. Фото пресслужба Шахтаря

Події першого тайму

Вже на 9 хвилині Галено відкрив рахунок закотивши м’яч у порожні ворота “Шахтаря”. Проте на 29 хвилині Зубков після чудової передачі Степаненко отримав м'яч на фланзі, обіграв захисника та віддав передачу вже на порожні ворота Данилу Сікану. Спочатку рефері зафіксував офсайд, але після перегляду VAR гол було зараховано, 1:1. На жаль на перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь португальців. Той таки Галено потужно пробив майже з лінії штрафного майданчика, Різник був безсилий. 

Другий тайм

На 62 хвилині другого тайму господарі забили третій м’яч зусиллями Таремі. Надію подарував автогол Еустакіо, після удару Сікана. Проте на 75 хвилині Пепе відновив перевагу у два голи після подачі з кутового, а розгромним рахунок зробив Консейсау вже через 7 хвилин. Наприкінці матчу “Шахтар” зумів забити ще один м’яч. Степаненко віддав передачу на Егіналду, а той сильно пробив низом. В підсумку 5:3, справжня гольова феєрія. 

“Шахтар” весною зіграє в 1/16 фіналу Ліги Європи, а “Порту” в 1/8 Ліги чемпіонів, разом з "Барселоною".

Читайте також, що серед вболівальників мадридського “Реала” не вщухають дискусії щодо того хто повинен бути основним воротарем команди. Зараз Кепа відновився після травми, а Лунін провів п’ять досить впевнених матчів за відсутності іспанця. Під постом клуба в соцмережі X вболівальники зробили опитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини