Головна Новини Спорт футбол Георгій Судаков зацікавив 10 провідних клубів Європи, – про які команди йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Георгій Судаков зацікавив 10 провідних клубів Європи, – про які команди йдеться

До зацікавлених в трансфері Судакова додалися також клуби Англійської Прем’єр-ліги

23 листопада 2023, 10:10
Поділіться публікацією:








Атакувальний півзахисник Георгій Судаков, який виблискує в складі “Шахтаря”, стає об'єктом зацікавленості відомих європейських клубів, повідомляє видання 90min, передають “Коментарі”. Талант, який виріс у молодіжній академії донецького клубу, привертає увагу провідних команд Прем'єр-ліги та Європи своєю грою.

Георгій Судаков зацікавив 10 провідних клубів Європи, – про які команди йдеться

Судаков забиває "Барселоні". Фото пресслужба "Шахтаря"

За інформацією джерела завдяки хорошим виступам як у складі “Шахтаря”, так і в національній збірній України, Судаков став одним із найбільш обговорюваних молодих талантів у футбольній Європі. Він нині перебуває під радаром таких грандів, як Ювентус, Боруссія Дортмунд та Наполі.

Окрім того, "Барселона", "Баварія" та "Байер" також виявляли інтерес до Судакова. Що стосується клубів Прем’єр-ліги, то за інформацією 90min "Арсенал", "Манчестер Сіті", "Ньюкасл Юнайтед" і "Вест Гем Юнайтед" активно слідкують за розвитком молодого українця. Також повідомляється, що скаути цих команд переглядали Георгія в Леверкузені у матчі із збірною Італії. 


Читайте також, що "Реал Мадрид” готується до змін на тренерському містку в наступному сезоні. Президент клубу, Флорентіно Перес, визначив новий курс, і однією з його ключових фігур може стати італійський фахівець Роберто Де Дзербі.

Нагадаємо, що завершилася кваліфікація до Євро-2024, в якій брала участь й Україна. За її підсумками 20 збірних напряму вийшли на Євро. Хто саме вийшов до фінальної частини турніру читайте в матеріалі “Коментарів”.

Також зазначимо, що в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Українцям звичайно цікаво скільки заробляють їхні співгромадяни, які виступають за кордоном. Десятку найбільших контрактів українських футболістів наводить портал Capology, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини