Головна Новини Спорт футбол Футболісти “Динамо” та “Шахтаря” вшанували пам'ять Артема Франкова перед матчем
commentss НОВИНИ Всі новини

Футболісти “Динамо” та “Шахтаря” вшанували пам'ять Артема Франкова перед матчем

Артем Франков помер 31 жовтня у віці 53 років

3 листопада 2023, 20:57
Поділіться публікацією:

Перед одним з найважливіших матчів сезону УПЛ –  протистоянням “Динамо” та “Шахтаря” — футболісти обох команд вшанували пам'ять українського спортивного журналіста Артема Франкова. Він пішов з життя 31 жовтня на 54-му році свого життя. Про це повідомляє пресслужба ФК “Динамо” Київ.

Футболісти “Динамо” та “Шахтаря” вшанували пам'ять Артема Франкова перед матчем

Капітани вшанували пам'ять Артема Франкова. Фото пресслужба "Шахтаря"

В пам'ять про Артема Франкова, капітани команд, Володимир Бражко та Тарас Степаненко взяли футболки своїх клубів, на яких було прізвище Франкова та номер 53 — вік, в якому помер журналіст. Після цього, капітани разом з дітьми журналіста зробили спільне фото. Нагадаємо, Артема Франкова не стало 31 жовтня, він помер на 54-му році життя.

Матч “Динамо” проти “Шахтаря”

В першому таймі перевага була здебільшого на боці киян. Вони більше володіли м’ячем та били по воротах, проте забити в підсумку так і не змогли.

На початку другої половини зустрічі “Шахтар” перехопив ініціативу та на 53 хвилині відкрив рахунок. Олександр Зубков після розрізної передачі Невертона пробив поміж ніг голкіпера. Динамівці намагалися відігратися та йшли вперед, проте за увесь другий тайм вони не змогли завдати жодного удару в площину воріт “гірників”. Натомість нападник донеччан Данило Сікан мав чудову можливість подвоїти перевагу своєї команди. Після чудової передачі Георгія Судакова він поклав на замаху Дячука та бив з декількох метрів, проте свою команду врятував Бущан. 

“Шахтар” завдяки цій перемозі підіймається на третю позицію та має один матч в запасі, що теоретично дозволить зайняти першу позицію в разі перемоги. “Динамо” ж залишається на сьомому місці, але може опуститися ще нижче, якщо конкуренти виграють свої матчі на вихідних. В киян залишається дві гри в запасі, але це четвертий матч поспіль УПЛ в якому динамівці не можуть перемогти. Вони програли три з чотирьох останніх ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини