Головна Новини Спорт футбол Футболіста "Манчестер Юнайтед" звинувачують в побитті та згвалтуванні дівчини: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Футболіста "Манчестер Юнайтед" звинувачують в побитті та згвалтуванні дівчини: подробиці

Мейсон Грінвуд може понести суворе покарання

31 січня 2022, 01:55
Поділіться публікацією:

Нападника збірної  Великої Британії "Манчестер Юнайтед" Мейсона Грінвуда, що звинувачується в насильстві стосовно своєї екс-коханої,  відсторонено від роботи з колективом команди. Окрім цього стало відомо, що його вже арештувала поліція. Про це інформує в соціальних мережах  працівник Daily Mail Майк Кіган.

Футболіста "Манчестер Юнайтед" звинувачують в побитті та згвалтуванні дівчини: подробиці

Мейсон Грінвуд (фото twitter.com/ManUtd)

 Використовуючи інформацію  від свого інформатора, журналіст стверджує, що  в "Манчестер Юнайтед" прийняли рішення відсторонити   цього гравця від участі в тренуваннях  та іграх поки  не будуть  з'ясовані  всі обставини.

Нещодавно екс-кохана  зірки британського футболу звинуватила  його  в застосуванні фізичного та сексуального насильства. Дівчина опублікувала світлини,  на яких продемонструвала  численні синці на різних ділянках тіла та обличчя в крові.

 За оприлюдненою заявою відомого футбольного клубу, їм відомо про звинувачення із соціальних мереж. Але вони  не коментують цю ситуацію, допоки не встановлять факти, що підтверджують це. І заявили, що клуб засуджує будь-які види насильства.

 Разом з тим, це не перша скандальна ситуація, в якій помічений  Мейсон Грінвуд.

Восени 2020 року  зірка разом з приятелем з  "Манчестер Сіті" привели додому  ісландських жриць кохання і організували секс-вечір. Саме тоді  в Англії  були встановлені жорстокі обмежувальні міри. Після цього вони вже не з’явились  в складі збірної країни, де мали здійснити свій дебют.

 Після цього в британських ЗМІ  було  показане відео. У ролику зірка футболу  наповнював повітряну кульку, використовуючи балон з оксидом азоту. Пізніше він робив вдихання звеселяючого газу. Його вчинок викликав тут  резонанс. Адже  звеселяючий газ не заборонений, але негативні ефекти від його застосування можуть призвести до летального наслідку.

За коментарем  Грінвуда The Telegraph, він визнає, що бажання пробувати – помилкове рішення. Тому він закликає інших не поступати, так, як він. Тепер він навіть у 18-річному віці усвідомлює, що   має, як привілеї, так і обов’язки. І тепер знає, що  в суді  до нього застосують вищі стандарти з тої причини, що він – футболіст.  Ще він зазначив, що буде поважати це надалі. І сповнений рішучості та вдячності  відплатити з кращого боку за те, що його тренери не втратили віру в нього.

Гравець може отримати строк тюремного ув’язнення.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що футболіста "Манчестер Сіті" звинувачують у згвалтуванні та насильстві.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини